ja viem ze existuju zavaznejsie problemy, ale po tom, co som vcera videla mi nedalo sa trochu nezamysliet...v obchode som videla mlade dievca, zenu, mohla mat okolo 25, a na sebe spinave teplaky, mastne vlasy, bez zubov...a tak som si trochu zacala vsimat zeny okolo seba, ako sa o seba staraju, resp. nestaraju...ani si nepamatam kedy som videla pekne nahodenu zenu, mlade dievcata maju but "kurvie handry", resp. rifle, mikina, tenisky, dospele zeny takisto, prip. vrchol snahy nejaka sukna alebo bluzka...nehovorim ze kazdy ma vyzerat ako z modneho casopisu, alebo ze ja som nejaka modna ikona, ale je mi luto ze tie zeny zbytocne potlacaju svoju zenskost a krasu, "obhajuju" sa pohodlnostou, a ze oni nemaju cas sa fintit...ale o co su pohodlnejsie tesne rifle pred peknymi satami, a rovnaky cas ako navliect rifle a tricko zaberie bluzka a sukna...neviem ci sa mi to zda, ale ked pozeram obrazky zien minuleho storocia, zdali sa mi ovela zenskejsie...
Sucasna zenska "moda"
slnecnica, naozaj vytrhavate veci z kontextu, ja nehovorim ze vsetci maju nahodit bluzky a sukne...upravit a pekne vyzerat sa da aj v normalnych nohaviciach a tricku...kto chce pochopi ako som to vsetko myslela, kto nie, tak nie
resp. aj ine veci ohladne druhych ludi.
a hlavne sa tu netvarte vsetci, ze si nevsimnete (aspon obcas) co ma kto oblecene.
slnecnica...mozme to zobrat opacne...môžem vidieť perfektne nahodenú, nastajlovanú, namejkapovanú kočku, len čo z toho, keď má v hlave nasraté - tiez to moze vyzniet ze si myslite ze nahodene baby su blbe, ale pritom to tak mysliet nemusite, len som to vytrhla z kontextu....tak isto mi pride ze vy hodnotite mna, vytrhnete z kontextu co vam pasuje, a zvysok si domyslite
aurora - mozno sa len obklopujes takymi ludmi, tak sa ti zda, ze su taki ze praca-gauc-tv ...ale nie vsetci su taki.
ja som zas isty cas zacla nadobudat dojem, ze ludia piatky/soboty nerobia nic ine, nez ze sa idu opit, pripadne s tym zacnu "pre istotu" uz v utorok, nech su vo forme... No trochu som sa poobzerala, a zistila som, ze nie som jediny exot, ktoreho tento styl uz prestal bavit :)
Všetci podľa pravítka, blúzočku, sukničku, lodičky, umyť vlasy a kráčať so stádom. Radšej tepláky a mastné vlasy než byť ovca!
tym zenskejsim som myslela aj spravanie...aj zena v teniskach a rifliach moze byt zenska, ale nie ak ma cigaretu v hube, pluje, a nadava ako pohonic
aurora, chod na modne peklo.cz, tam sa vyburis :) ja chapem, co chces povedat, ale netreba to radsej riesit, ludia su na to citlivi. Vacsinu ludi navyse moda, styly a celkovo kusky oblecenia vobec nezaujimaju, preco by sa snazili to ladit a kombinovat od vymyslu sveta?Ber to ako zalubu, len kto sa o to zaujima sa bude obliekat napadito. Ostatnym staci cisty odev.
Spinave veci, smrad, mastne vlasy netreba ani rozoberat, to su vacsinou socky, kto tak chodi. Urcite tak nechodi slusny clovek.
A aký zmysel má tvoja téma, ak teda nesúdiš???
Toto je len zvyk blbej slovače, stále niekoho riešiť, závidieť, ohovárať, posudzovať, odsudzovať.
Ja mám úplne u riti, kto má čo oblečené, môžem vidieť perfektne nahodenú, nastajlovanú, namejkapovanú kočku, len čo z toho, keď má v hlave nasraté (napríklad).
no ja som tiez dnes riesila v meste v teplakoch, tricku a teniskach s batohom na pleciach, a co??
a dovolim si povedat, ze o seba dbam.
Aj ked to nie je stylom "co sa da, dam si spravit umele": ale hygiena, strava, sport..atd.
mne sa zas zda, ze vsetci sa obliekaju rovnako, ci muzi, ci zeny. ..jednoducho teraz je trend nieco, tak vsetci nosia to iste. Ovce.