Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sucasna zenska "moda"

Príspevok v téme: Sucasna zenska "moda"
aurora666

ja viem ze existuju zavaznejsie problemy, ale po tom, co som vcera videla mi nedalo sa trochu nezamysliet...v obchode som videla mlade dievca, zenu, mohla mat okolo 25, a na sebe spinave teplaky, mastne vlasy, bez zubov...a tak som si trochu zacala vsimat zeny okolo seba, ako sa o seba staraju, resp. nestaraju...ani si nepamatam kedy som videla pekne nahodenu zenu, mlade dievcata maju but "kurvie handry", resp. rifle, mikina, tenisky, dospele zeny takisto, prip. vrchol snahy nejaka sukna alebo bluzka...nehovorim ze kazdy ma vyzerat ako z modneho casopisu, alebo ze ja som nejaka modna ikona, ale je mi luto ze tie zeny zbytocne potlacaju svoju zenskost a krasu, "obhajuju" sa pohodlnostou, a ze oni nemaju cas sa fintit...ale o co su pohodlnejsie tesne rifle pred peknymi satami, a rovnaky cas ako navliect rifle a tricko zaberie bluzka a sukna...neviem ci sa mi to zda, ale ked pozeram obrazky zien minuleho storocia, zdali sa mi ovela zenskejsie...

aurora666

kabel....v teme sa to neriesi, len som to dodala, ze proste dnes vacsinu ludi nezaujma ako vyzera, ako sa vnutorne rozvijat, nic....len prist z prace, najest a sadnut pred telku, to sa mi zda smutne
lalala...ja na nikoho nefrflem, mozno keby ste lepsie citali by ste pochopili...vsetko co som chcela touto temou povedat, ze ma prekvapuje nezaujem ludi, ci uz o seba, alebo o inych

lalala125

mam znamu ktora rovnako frfle ako ty na každeho a je strašne uboha a oblukom sa jej vyhýbam, takže je namieste ak takéto témy riešiš radšej tu ako pred svojimi priateľmi či priateľom.
Dnes je taká doba, že každý si nosí hocikde čo chce a čo je pre neho módne. Pozastavovať sa nad tým je úplne zbytoná energia.
Tiež poviem, že dnešny muži sa obliekaju ako pičusi, su skoro ako ženy ale nezaujima ma to lebo sa ma to bytosne nedotýka. Takže je mi to jedno, nech je každý zdravý a šťastný.

kabel

neviem, ci zle vidim, ale v teme nevidim ziadnu zmienku o knihach a televizii, riesia sa tam kurvie handry a mastne vlasy..

aurora666

tak este raz a naposledy, ja nikoho neriesim aj ked to tak mozno vyzera, len ma to zaujalo ze dnes vacsina ludi o seba nedba, ci uz vyzorovo, alebo aj vnutorne, ved jednoduchsie je sadnut pred telku ako citat knihu...a tym samozrejme nechcem povedat ze som prudky intelektual co ovlada vsetku mudrost sveta, lebo niekto by to urcite tak pochopil....ospravedlnujem sa ak som niekoho pohorsila, naozaj som to nemyslela zle

beebe

takychto ludi milujem, naco preboha autorka tejto diskusie riesi co maju ludia na sebe oblecene, je to kazdeho osobna vec v com sa citi dobre, jej outfit sa tiez nemusi pacit vsetkym okoloiducim

aurora666

nie nie nie...vobec ste nepochopili ako som to myslela..."kurvie handry" som myslela priesvitne leginy, kratke tricko...preto tam je za tym resp. rifle, mikina...a nevravim ze mi to vadi, nech si kazdy nosi co chce, len som sa nad tym zamyslela ked som videla tu mladu babu, to je vsetko...arman presne pochopila ako som to myslela, a slnecnica, neviem co je na tom ubohe, ja ich nesudim, ani pohorsene nad nimi neohrnam nos, len proste niekedy nechapem, to je vsetko..a nikde som nepovedala ze mat rifle a tenisky je automaticky byt neupravena, ved aj ja sama mam niekedy chut na rifle a tenisky, ale vsetko mam ciste, mna skor zarazilo ze niekomu je absolutne jedno ako vyzera a spinavy mastny ide medzi ludi

wreck

a ja tiez vybehnem obcas do obchodu v teplakoch, s mastnymi vlasmi a neumytym ftakom. :D a teraz co? ked nahodou nieco rychlo potrebujem, napriklad mi v pile dojde olej, tak mam najprv byt pol hodinu v kupelni, lebo, OMFG, co ak o mne aurora666 zalozi temu! :)

take iste pravo, ist kupit retazovy olej v teplakoch a s neumytou pipinkou, ako ja, ma aj zena.

uznavam, zuby zatial mam vsetky. ;)

wreck

wreckovi sa hned vybavili bratislavske biz centra, takze mal na mysli predovsetkym tzv. business casual wear. a aj to su bohyne na odpadnutie, aj ked nie su polonahe...

irealcal.com

www.collegefashion.net

americaexplained.files.wordpress.com

slnecnica

:-))) nemôôôžem, aká úbohosť, elegantný príklad toho, prečo mám radšej zvieratá
Dáš si tenisky, rifle, si neupravená. Dáš si sukňu, blúzku, si štetka. Stále zle

arman

Ja zijem v Bratislave, a asi viem, co autorka temy chce povedat. Ani v Bratislave ich zas tak vela nechodi... ten vohoz, co mas ty na mysli wreck, vola aurora "kurvie handry" si osobne myslim. :-)
Elegancia ale lezi niekde inde. :-)
Mna vzdy zaujme, ked baba nosi suknu, a este jej to vsetko aj elegantne ladi... je ina. Uplne ina nez skoro vsetky ostatne, a je takych malo. Hlavne na nej vidno, aka je vynimocna a originalna a tymi satmi to ukazuje... kym ostatne vzdy letia len na nejaku modu... myslia si, ze sa obliekaju same, ale nevidia, ze ich mozog ako sa obliekat len niekto naprogramoval, a vybral im len nejaku uzku skupinu siat, ktore smu pouzivat.
Sice farby tych satov sa menia, ale styl je stale ten isty... bez originality, bez toho, aby ukazal nieco z ich duse.