co si o tom myslite? Pekni ludia maju podla mna viacero vyhod v zivote napr. pri hladani partnera, prace a aj kamaratov. Zato skaredi ludia ano aj takí su bohuzial su casto krat odsudzovaní za svoj vzhlad ak ke za to nemozu. Napr. také modelky pekne zarabaju, zbalia koho len chcu, ale za to chlap sa na nad skaredou zenskou casto krat len posumeje (hehe...jezibaba)
ja neviem...kde je v tomto svete spravodlivost??
Maju pekní ludia lahsi/lepsi zivot?
xxy, nemas rum, co? Sprosta prohibicia...
kabel, hej, vsetky ingrediencie by boli.. okrem hlavnej :D nebolo rumu..
limetkovy sirup v cokolade? no ma natiahlo...ale mohla si to vyzmykat do mojita.
maoam, nestras, ona je beztak uz megavelka :D
Maoam, no neviem, ci to bude mat efekt...ale co, ja si za svoj kralovsky prijem moze kupit more marcipanu.
tiez som dostala limetkovu cokoladu a vytekal z nej limetkovy sirup ci co.. prask do kosa
xxy, ked ma nastves, poslem ti XXL vydanie tej Lidlovej bonboniery :D
kabel, fuuuj, ja som raz dostala taku istu ibaze s malinovou naplnou a smarila som to do kosa
kabel, nenapadne vsade kazdemu za kazdych okolnosti rozhlasuj, ze potrebujes pravidelny pridel marcipanu a nugatu pre svoju existenciu, ono to prinesie casom efekt :D
aj pred pacientami :DD
nechta - slo o to, ze nalakovane nechty su vraj pritazlive ci co
ale tak ja poznam tolko zien, ktore vykonavaju povolanie, kde nemaju v praci ziadny lak na nechtoch, ani prstene, ani naramky a retiazky a su napriek tomu kocky :D
ee, mna strasia tie velke marcipanove bonboniery, zevraj z lidla :D to je taka cudna pochutka :D