Viem, že to do psychickej tematiky možno nepatrí a neriešim dokonca už radšej ani žiadny problém. No rozhodol som sa, že napíšem o tom všetkom čo ma trápi knihu a bol by som veľmi rád ak by Tí ktorí mi chcú pomôcť mi poslali Svoje príbehy. Nemusíte písať veľa ak Vám bude stačiť jedna A4 tak nevadí ale píšte. Ak náhodou bude niekto mať záujem pošlem mail. Veľmi by ste mi tým pomohli. Vopred Ďakujem. A Chcem hlavne poprosiť ľudí ako marcelina78, Meretseger a ďalších z fóra na ktorom som bol aby sa mi ozvali a že majú u mňa velikánske ďakujem.
Kniha
Mimulus, sa trosku smejem, lebo si si to nepremyslel a hned sem vycapis, ze ides pisat svoju knihu a ze ju vydas a pritom ides pisat nielen o sebe. Ved ponukni niekomu spoluautorstvo. Myslim, ze bez toho sa na teba kazdy vykasle. Nepytaj sa blizkych, ako ta vnimaju lebo ti aj tak celu pravdu nepovedia. Daj si urobit komplexnu spravu od psychologa. S autorstvom je to dnes velmi tazke. Takze ani tu spravu by si tam bez suhlasu nemal publikovat. A podla mna by to bolo lepsie vydat ako sucast nejakej odbornej literatury. Odborna kniha o ja neviem depresii, a potom pohlad depresivneho cloveka. Najskor si napis co povazujes za vhodne a az potom turozpravaj o knihe. Mozno skus oslovit nejaku organizaciu zaoberajucu sa depresiou a vydaju to ako borzuru. Ale hlavne si od toho neslubuj nijaky zarobok.
Mimulus, ja si myslim že tých príbehov je okolo plno, a viac menej sa podobaju, stačí si prejsť napríklad toto fórum. Áno, chces veľa ak ziadas od ľudí aby ti napísali svoj príbeh- potom by si to mal ako na tanieri. Pia o sebe, zameraj sa na seba, a nezaoberaj sa druhými. Pises roman, nie diplomovku.
mimulus- ak je priateľ ozajstným priateľom, povie ti do očí čo si myslí? dotazník do ruky? Ja sa priznám neviem, zozposlať to nie je moc dobrá idea, ale ak to dáš niekomu do ruky. Ak má kus srdca, rozumu, citu a všetkého čo má mať, tak vyplní ten dotazník z najlepším úmyslom, Alebo ja som taká naivná. Kto nemá prečo klamať vyplní ho bez okolkov. Môj názor, nemusíš však s ním uhlasiť.
suziquatro len dúfam, že sa niekto ozve a napíše. Chcem tak veľa ak chcem jednu A4? Dotazník je síce super ale príbehy sú lepšie. Ako by si sa ty spýtala najlepšej kamarátky čo si o Tebe myslí??? Možno by Ti do očí povedala niečo iné ako to v skutočnosti je a ako by si jej dala dotazník. Že ako do ruky???
ten dotazník neje úplne najhoršia myšlienka. A určite sa nájde niekto kto povie čo si anozaj myslí. ;)
Meretseger, marcelina78,gemerka,Jane318, bosenohy, eminka, Abebe, nezabudka137,sweetdream,natusa42,plo, tinkuska, slnecnicaa, M
Napíšte mi niečo aspoň na A4 veď ak ste na fóre musí existovať dôvod prečo???
Ja len dúfam, že ma nenecháte v štichu - ani vy a ani ostatní :D
Tak ok keď mi už nechcete nič poslať tak mi aspoň niekto poraďte. Ako by ste získali od niekoho kto Vás veľmi dobre pozná názor na Seba. Teda respektíve anonymne, pretože nikto Vám do očí alebo ak bude vedieť pre koho to je nepovie úplnú pravdu. Ja som už premýšľal aj nad dotazníkom ale neprichádza do úvahy. Je len málo ľudí, ktorí dokážu aj vysloviť to, čo si naozaj myslia no a ja by som toto potreboval zistiť. A ak by mi náhodou predsa len chcel niekto pomôcť tak mi napíšte v skratke Váš príbeh alebo aspoň to ako vnímate depresiu, nad čím vtedy rozmýšľate, kto Vám pomáha atď. Vopred ďakujem
Veď ja to nevzdávam, len som chcel podotknúť, že bez ľudí, ktorí sú na tom podobne to nenapíšem. Nemohol by som, jednoducho by mi to srdiečko nedovolilo a nebola by tá kniha dobrá. To by som musel písať nejaké fantasy alebo komédiu. No, ja len dúfam že mi niekto dokáže dôverovať, pretože ak získam nejaké príbehy a názory na depresiu ako takú tak tú knihu určite dám do tlače - ale bez príspevkov o tom ako to celé ľudia prekonávajú a tak sa to nedá. Zatiaľ píšem Svoj príbeh ale čo ak už nebudem mať čo písať? Ak to má byť dobrá kniha tak len z Vašou pomocou :D
určite to neprestaň písať je to teraz to najdôležitejšie čo robíš. Musíš byť trpezliví, niekedy veci trvajú aj dlhšie, toto nech ťa určite neodrádza. Takéto počasie nepôsobí na nikoho dobre, na mňa vonkoncom nie. Vieš dnes je taká hnusná doba, že týmto problémom či psychickým, alebo osobným sa nevyhne už nikto, má ich či už v malej miere alebo je v tom až po uši, a záleží kto sa vie s čím ako vyporadať. Sila osobnosti, a tak. môj názor. len z ničím neprestaň s písaním určite nie. a tí čo pri tebe stoja, by ti to tiež určite povedali.
:D aj ja spočítam priateľov na jednej ruke a popravde prsty sa míňajú už aj na tej. Možno nemám právo písať knihu a nemal som založiť ani takúto tému a prosiť niekoho o príbeh. Veď ako mi môže niekto dôverovať - je to predsa len fórum ale som tu hlavne z dôvodu, že to písanie mi neuveriteľne pomáha a drží ma trošku aj toto fórum. aj keď by som bol najradšej ak by tu už nikto nebol. Teda aspoň nie v kategórii psychických problémov. Neviem či mi niekto niečo pošle ale skúsil som. Takú knihu podľa mňa nemôžem napísať bez toho aby sa toho zúčastnili viacerí a naozaj neviem či by som to nemal prestať písať. Dám si vytlačiť to čo už mám a... Je síce deň pozitívneho myslenia, no z toho počasia mám skôr negatívne.