Kniha

Príspevok v téme: Kniha
Mimulus

Viem, že to do psychickej tematiky možno nepatrí a neriešim dokonca už radšej ani žiadny problém. No rozhodol som sa, že napíšem o tom všetkom čo ma trápi knihu a bol by som veľmi rád ak by Tí ktorí mi chcú pomôcť mi poslali Svoje príbehy. Nemusíte písať veľa ak Vám bude stačiť jedna A4 tak nevadí ale píšte. Ak náhodou bude niekto mať záujem pošlem mail. Veľmi by ste mi tým pomohli. Vopred Ďakujem. A Chcem hlavne poprosiť ľudí ako marcelina78, Meretseger a ďalších z fóra na ktorom som bol aby sa mi ozvali a že majú u mňa velikánske ďakujem.

Mimulus

zewa neviem či je to pre Teba podstatné ale mám 29r.

anjelik* ak viem, že môže ísť niekomu o život a on mi ako priateľ povie, že nemá ani 5 minút čas a nenájde si ho 5 rokov tak... možno aj preto píšem knihu...

mechico tak to s tým priateľstvom som si pomyslel aj ja. Lenže takto strácam priateľov a prepáč nechcem sa v tom teraz vŕtať. Prečo myslíš, že som založil túto tému - nechcem tu rozoberať Seba a priateľov a ani tých, čo mi ublížili ale je to TÉMA KNIHA tak dúfam, že mi niekto ešte prispejete. V tej knihe bude všetko...

mechico

Neviem či som tvoju otázku zle pochopila, alebo si to zle napísal- myslel si to tak, ako si to napísal? Že si ho chcel chranit a on nemal čas sa s tebou o tom baviť? Môžeš napísat trochu konkrétnejsie o čo išlo?

anjelik*

Mimulus, priateľ, nie priateľ, ak ide niekomu o život a ty vieš a máš možnosť pomôcť, tak pomôžeš a neriešiš, či ťa za to niekto ocení alebo nie.:o)

suziquatro

možno to zameranie sa na seba ti pomôže aby si sa ďalej pohol z miesta. Rob čo považuješ ty za správne. všetko čo robíš má svoje dôvody a príčiny. Názory iných ti možno pomôžu niekam sa nasmerovať.

Mimulus

mechico no ja som sa sním nechcel rozprávať o niečom čo ma trápi... Chcel som len 5 minút, dajme tomu že som ho chcel niekde pozvať, niečo dôležité mu povedať atď... Ale ináč ďakujem a máš možno pravdu aspoň už viem kde robím trošku chybu. No a tá kniha je práve o tom prestal som hovoriť a niečo som preto, aby mi bolo lepšie skúsil. Ja len dúfam, že mi s tým niekto pomôže. Taká otázka - ak by si mal priateľa a vieš, že mu ide o život a on Ti povie, že nemá čas čo urobíš?

mechico

Mimulus, ja ti úprimne poviem, ako pôsobíš na mňa. Ako jeden citlivý, vnímavý, slušný, inteligentný chalan, s veľmi dobrým srdcom, ale, príliš zameraný na seba - nič v zlom, nie že akože si namysleny, ale že sa moc pozorujes a priveľmi sa pitves. Uver tomu, ze si fajn, že aj keď ta nemajú radi všetci , že to neznamená vôbec nič. Naozaj každý je iný, každý vníma tu istú situáciu rôzne. Môžeš iba nájsť ľudí, ktorí tí budú ako tak rozumieť a s ktorými tí bude fajn. Ale nejake totálne prepojenie, to asi nezazijes, možno len v istých krátkych okamihoch. Ak nemal na teba čas, možno nevedel, čo to pre teba znamená, možno vedel a nevedel ako na to reagovať, možno ta uz dobre pozná a nechcelo sa mu opäť počúvať to isté...lebo ľudia radšej vyhľadávaju radosť ako smútok, lebo párkrát ta utesia, ale potom uz toho tiež majú dosť, a najmä ked jr to o tom istom a nikam to nevedie. Ak máš nejake problémy, treba hľadať cestu, ako z nich von. Ale nielen o tom hovoriť, ozaj niečo pre to spraviť.

Mimulus

anjelik* ja som neočakával nič. To, že dúfam, že ma ozajstný priateľ vypočuje a nájde si na mňa čas som pokladal za samozrejmosť ale asi to tak nie je. Každý človek si môže za svoj život len sám a on musí vedieť ako sa má v tej danej situácií rozhodnúť. Ľudia sú všelijakí ja netvrdím, že som neodpustil - všetkým ktorí ma sklamali alebo mi ublížili som odpustil už dávno. V podstate som sa ani nehneval len ma bolelo srdiečko. Ale bolí to stále rovnako - môžem odpustiť každému ale nedokážem zabudnúť a ani odpustiť sám sebe.