Pritahuje ma moj 48 rocny telocvikar .

Príspevok v téme: Pritahuje ma moj 48 rocny telocvikar .
studentkagym

Nedavno som mala 18 a som gymnazistka.Moj telocvikar ma slusnych 48.V tvari mu to vidno ale telo ma ako 20tnik.Nejde o to aky je ,,pekny\' alebo co ale o jeho povahu.Pritahuje ma jeho zmysel pre humor, jeho telo, jeho odhodlanie pre zivot, to ako ma podporuje na telesnej,ako mi veri, ako sa na mna pozera , vsetko.Nieje to tak ze by som bola nejaka skareda a snivala len platonicky.Niesom miss ale nemam problem mat vztah s chlapom.Nikdy som nechodila s nikdy starsim viac ako 3 roky.Vobec to neviem pochopit moze mi byt otec! :(.|Stalo sa vam to niekedy niekomu?

Maoam

v 48? kludne moze byt na sexualnom vrchole ;-DD

niektori takito muzici dost idu po babach v tvojom veku (teda najmä sexualne)

studentkagym

Niesi stara skola.:)Preco by si mala byt? Ja mam sestru ktora ma 19 a je panna.A ma priatela uz skoro dva roky.

studentkagym

Preco potvora?:(

Ved ja si ho nechcem zobrat.:(
Rozmyslala som , su vobec taki starsi pani schopni este nejako reprodukcne fungovat?
Predsa sa len je starsi uz ;{

Maoam

nie, nie, len je to jasnejsie cele teraz, ako to beries

ja viem, je naivne si mysliet, ze 18r baba este za sebou nic nema, ale ja som stara skola :DDD

studentkagym

Zamyslam?Ale to sa este nestalo.AK sa vobec stane.
Neviem preco sa tvaris ako keby si sam nikdy nemal chut na niekoho kto uz niekoho mal .:)

Podla mna sudit je najlahsie ale ked sa pozrieme sami na seba tak mozno najdeme par takych pribehov aj vo svojom zivote.

Maoam.teraz je to uz fajn :O?

orol

Napíš na plac meno, adresu,alebo aspoň školu, aby som mohol dať echo jeho manželke a ďeťom, že ho zamýšľaš pretiahnúť :-o)))

studentkagym

Tak prezila som uz ,,vztah'' len o sexe.Lebo som si po skoro dvoj rocnom vztahu s uplnym debilom liecila srdce.

Necitila som sa ,,vyuzita'' aj ked som vedela ze ten chalan mal priatelku uz tri roky a len sme spolu spavali.Zo zaciatku v pohode som to brala s nadhladom potom som sa trocha namotala lebo mi pisal neviem ake namotavacie sms a volaval mi, kupoval mi darceky.No proste si ma vydrziaval.To uz som neuniesla :D Ale trvalo to tyzden.

Maoam

nemozes vediet, ako by si sa citila PO tom, ked si to este nikdy nezazila, ani len nic podobne ;-)

clovek je niekedy veeelmi prekvapeny vlastnymi emociami a reakciami, ked ide o vec naozaj

a mas len 18, proste si sa zabuchla, hormony k tomu..