Nedavno som mala 18 a som gymnazistka.Moj telocvikar ma slusnych 48.V tvari mu to vidno ale telo ma ako 20tnik.Nejde o to aky je ,,pekny\' alebo co ale o jeho povahu.Pritahuje ma jeho zmysel pre humor, jeho telo, jeho odhodlanie pre zivot, to ako ma podporuje na telesnej,ako mi veri, ako sa na mna pozera , vsetko.Nieje to tak ze by som bola nejaka skareda a snivala len platonicky.Niesom miss ale nemam problem mat vztah s chlapom.Nikdy som nechodila s nikdy starsim viac ako 3 roky.Vobec to neviem pochopit moze mi byt otec! :(.|Stalo sa vam to niekedy niekomu?
Pritahuje ma moj 48 rocny telocvikar .
v 48? kludne moze byt na sexualnom vrchole ;-DD
niektori takito muzici dost idu po babach v tvojom veku (teda najmä sexualne)
Niesi stara skola.:)Preco by si mala byt? Ja mam sestru ktora ma 19 a je panna.A ma priatela uz skoro dva roky.
Preco potvora?:(
Ved ja si ho nechcem zobrat.:(
Rozmyslala som , su vobec taki starsi pani schopni este nejako reprodukcne fungovat?
Predsa sa len je starsi uz ;{
nie, nie, len je to jasnejsie cele teraz, ako to beries
ja viem, je naivne si mysliet, ze 18r baba este za sebou nic nema, ale ja som stara skola :DDD
Zamyslam?Ale to sa este nestalo.AK sa vobec stane.
Neviem preco sa tvaris ako keby si sam nikdy nemal chut na niekoho kto uz niekoho mal .:)
Podla mna sudit je najlahsie ale ked sa pozrieme sami na seba tak mozno najdeme par takych pribehov aj vo svojom zivote.
Maoam.teraz je to uz fajn :O?
ty si potvora
jaaaj, ja som ta mala za neskusenu skoro pannu, no tak nic , prepac..
toto je uplne o inom
Napíš na plac meno, adresu,alebo aspoň školu, aby som mohol dať echo jeho manželke a ďeťom, že ho zamýšľaš pretiahnúť :-o)))
Tak prezila som uz ,,vztah'' len o sexe.Lebo som si po skoro dvoj rocnom vztahu s uplnym debilom liecila srdce.
Necitila som sa ,,vyuzita'' aj ked som vedela ze ten chalan mal priatelku uz tri roky a len sme spolu spavali.Zo zaciatku v pohode som to brala s nadhladom potom som sa trocha namotala lebo mi pisal neviem ake namotavacie sms a volaval mi, kupoval mi darceky.No proste si ma vydrziaval.To uz som neuniesla :D Ale trvalo to tyzden.
nemozes vediet, ako by si sa citila PO tom, ked si to este nikdy nezazila, ani len nic podobne ;-)
clovek je niekedy veeelmi prekvapeny vlastnymi emociami a reakciami, ked ide o vec naozaj
a mas len 18, proste si sa zabuchla, hormony k tomu..