Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pritahuje ma moj 48 rocny telocvikar .

Príspevok v téme: Pritahuje ma moj 48 rocny telocvikar .
studentkagym

Nedavno som mala 18 a som gymnazistka.Moj telocvikar ma slusnych 48.V tvari mu to vidno ale telo ma ako 20tnik.Nejde o to aky je ,,pekny\' alebo co ale o jeho povahu.Pritahuje ma jeho zmysel pre humor, jeho telo, jeho odhodlanie pre zivot, to ako ma podporuje na telesnej,ako mi veri, ako sa na mna pozera , vsetko.Nieje to tak ze by som bola nejaka skareda a snivala len platonicky.Niesom miss ale nemam problem mat vztah s chlapom.Nikdy som nechodila s nikdy starsim viac ako 3 roky.Vobec to neviem pochopit moze mi byt otec! :(.|Stalo sa vam to niekedy niekomu?

Magy

vinea - tak veru, o tom som pisal. tiez poznam minimalne jeden taky, su manzelia, uz dve deti. ale so stretnutiami a zoznamovanim pockali, kym ona vystudovala.

lost - kym je na skole, je stale profesorom a ona ziackou na jednej skole. on moze kedykolvek moze zaskocit za ineho profaka, stretavaju sa v ramci budovy skoly atd.

vinea

Lost....z okolia poznám dosť prípadov, keď tieto vzťahy pretrvali a boli tak silné, že to skončilo napokon aj svadbou :)
No riešili to racionálne....buď odišiel dotyčný preč z tej školy, alebo počkali kým ona prestane byť "žiačkou" na danej škole, atd..

vinea

studentkagym....možno je to aj dobré
Zíde z očí, zíde z mysle :)
No ak nie a naďalej by to pretrvávalo....a nie sú prekážky (neviem, či je single alebo zadaný so záväzkami atd) a záujem by bol obojstranný, tak....nikdy nehovor nikdy)

studentkagym

Dnes som a dozvedela ze nas uz neuci :( Upne smutna som z toho.Neviem co mam robit lebo strasne by som chcla byt v jeho pritomnosti a tak :(

lost

Mago, do prdele uz :D
to boli normalne zname "insiderske" info, ze skusajuci radil a opravoval chyby na teste..
tj, pisal sa diktat a ak mal chybu, sup prst na papiera oprav si to..
niekomu pomahal viac, niekomu nie.
niekomu az tak, ze mal/a "100,00%" na teste a uznaj, take stastie mat ;)

a aj moj spoluziak (uz na gymp), ked som mu mierne pomahal, tak mal 100% blazon, a naco som mu trepal do hlavy, ze rob tam chyby a machule :D to bol sice bezvyvznamny test na anglictine, ale pointa ronvaka - podvody a podvody v skole, niekedy to odnesie ten co sa snazi.. a snaha marna..

takze opatrne s tym komentarom o zavisti :D mieris dost vedla, dost :D

chapem ako to myslis, no nepisal by som dohady a odhady a klebety, ak by som si nebol isty, ze to tak aj bolo :)

samozrejme to je len 1 pripad z xyzabc ... a nechcel som ist offtopic az tak koli tomu...

Magy

no vidis, napisal si to zle, lebo to vyznelo, ze tam PRACOVALI vsetci, nie ze on bol ziak a zvysok rodiny ucitelia. ale aj vtedy je dost diskutabilne, ci slo o nejaku formu korupcie, zalezi kto mal na starosti vyber ziakov. ak napr. riaditel a teda nikto z jeho rodiny, a riadil sa podla vysledkov vstupnych testov, tak tazko hovorit o rodinkarstve, aj keby tam mal aj stryka s jeho detmi. na slovensku ale panuje taky bezny neduh... zavist. neprajnictvo. presudky. ludia daju viac na klebety a predpoklady, nez na fakty.
aj ten tvoj sikovny a perspektivny kamos mohol mat zly den a dodrbat vstupne testy a mat ich o malicko horsie a tym padol bol "pod ciarou".
netvrdim ze to tak bolo, ale zhadzovat automaticky vinu za neprijatie na to, ze niekto iny (mozno cisto len zhodou okolnosti) mal na skole clenov rodiny a teda NUTNE to musela byt korupcia, mi pride riadne predpojate.

lost

Magy Magy...

ten chalan na gympel ani nemal ist, on bol "30" a malo tam byt len 30, neviem preco ich zobrali, "31" bol moj dobry a velmi sikovny a prespektivny spoluziak zo ZS. resp mozno bol 31 alebo cokolvek, ale bolo tam viac exemplarov, ktori tam nemali co hladat, vytlacajuc inych.

cize rodinkarstvo to bolo a kazdy to vedel, bolo to okate... cela rodina na tom gympli ;)

no a ten kamos, ktoremu obsadil flek, isiel na sportovu skolu, ale nakoniec aj tak prerazil na ten gympel, ale na 4 rocne studium, tusim ho som tam videl, len som uz nemal co si s nim pokecat, i ked sme sa zdravili casto (hmm zeby som to lutoval na konci zivota? :D ).. neviem, hravali sme lego u neho doma..