Pritahuje ma moj 48 rocny telocvikar .

Príspevok v téme: Pritahuje ma moj 48 rocny telocvikar .
studentkagym

Nedavno som mala 18 a som gymnazistka.Moj telocvikar ma slusnych 48.V tvari mu to vidno ale telo ma ako 20tnik.Nejde o to aky je ,,pekny\' alebo co ale o jeho povahu.Pritahuje ma jeho zmysel pre humor, jeho telo, jeho odhodlanie pre zivot, to ako ma podporuje na telesnej,ako mi veri, ako sa na mna pozera , vsetko.Nieje to tak ze by som bola nejaka skareda a snivala len platonicky.Niesom miss ale nemam problem mat vztah s chlapom.Nikdy som nechodila s nikdy starsim viac ako 3 roky.Vobec to neviem pochopit moze mi byt otec! :(.|Stalo sa vam to niekedy niekomu?

studentkagym

Nie,nie mne by vobec nevadilo ze by ,,som sa potom citala ako vyuzita''Necitila.
Viem ze ma zanu,deti , svoj zivot.Nechcem nikomu burat manzelstvo.Ved predsa ja nijako po nom nejdem.Ani nic.Len proste keby sa taka situacia vyskytla tak by som sa nebranila.A tym by to skoncilo.

Je to hlupe a detinske ze sa takto spravam?
Nikdy pred tym ma nepritahovali starsi.Ani som nikdy nemala ziadny pomer so starsimi.

Len chcem :[

Maoam

studentkagym: moje zlate dievcatko, ja viem, ze sa ti buria hormony, co je celkom legalne, ale..

ak by cisto teoreticky z tohoto 'daco' bolo, tak najskor ta dobre pretiahne a tam to skonci

poznam taky pripad priamo z okolia a ta baba sa nakoniec citila iba vyuzita, lebo sa postupne namotala..tiez to ale zacalo tak, ako u teba, ona po nom dost sla..

On mal 50, ona 19 (maturitny rocnik), ach jo

je zenaty, ma dieta, nechaj to v platonickej rovine a hladaj si seberovneho a ten plagat do izby si vylep, tak tak..

Mrska Silvuska

...tak si sexnete do taktu))) pri tom aerobicu:-D
no booooooze.....co tam po tom, ze on je zenaty, stary, chlpovo vypelichany, hlavne ze je zachovaly...ze? a co tam po tom, ze ty si ziacka, ohybna, ale tusim bez rozumu...ze?
prepac, otoc si situaciu - a bud v koži jeho zeny. Pacili by sa ti take ziacky na skole, kde ti muz uci?
Jasne, toto vsetko je aj o tom, ze ked chce ucitel a ziacka neee, ucitel kuken po inej....ale ak chcu obe strany...smola....takze ked uz by dedo nemal rozum,lebo hormony su prave na vrchole, maj ho aspon ty.

flegma

je zenaty a este tam das usmievaveho smajla
to ja by tam dala vykricnik, alebo rovno tri...
tam si zves plagat Georga Clooneyho zo steny a rozhliadni sa po vrstevnikoch (aj ti byvaju vtipni a sarmantni) a nerozbijaj manzelstva

studentkagym

Len som zabudla dopisat ze som to musela odmietnut lebo som mala vtedy priatela a moc sa mu to nepozdavalo ;/ .. Potom som mu prestala cvicit na hodinach a vsetko bolo prec :[

Lost, na vsetko treba dozriet aj ten cas pride.. :D

studentkagym

Je zenaty :) Ma dieta ktore ma dieta ale dcera mu zije zahranici.Je pomaly 50tnik.Ale velmi velmi velmi zachovaly.Vysportovanny cele dni sportuje.Na skoly chodi na bicykli , cez volne hodiny behava.Telo same svaly,kondicka neskutocna.:)Uzasny zmysel pre humor a vyzarovanie.Priznavam ze vidno mu v tvari ze je starsi ale to nevadi.:)
Na kratky ,,romanik'' ano ,buducnost planovat zmysel nema(:D) len neviem ako vlastne zacat O.o

Ale minuly rok mi navrhol ci by som nechcela ostavat po skole snim a cvicit aerobic :D teda viem ako to znie ale teraz uplne seriozne ... myslel si o mne ze som sportovy talent :::D::D:D neviem kde na toto prisiel...:)Nemyslim si ze tym myslel nieco zle ale zvrhle ale potesilo ma to :)