Nedavno som mala 18 a som gymnazistka.Moj telocvikar ma slusnych 48.V tvari mu to vidno ale telo ma ako 20tnik.Nejde o to aky je ,,pekny\' alebo co ale o jeho povahu.Pritahuje ma jeho zmysel pre humor, jeho telo, jeho odhodlanie pre zivot, to ako ma podporuje na telesnej,ako mi veri, ako sa na mna pozera , vsetko.Nieje to tak ze by som bola nejaka skareda a snivala len platonicky.Niesom miss ale nemam problem mat vztah s chlapom.Nikdy som nechodila s nikdy starsim viac ako 3 roky.Vobec to neviem pochopit moze mi byt otec! :(.|Stalo sa vam to niekedy niekomu?
Pritahuje ma moj 48 rocny telocvikar .
juj, no de niro.. ten by veru uz cez kozu nepreskocil :D
Mrska, no pisala, ze je na svoj velmi zachovaly a vymakany, asi sa skor bude holit ako nie :D.
Brad Pitt sa mi nikdy nepacil. Taky slizoun.
Mne sa paci slov. herec Juraj Rasla a z tych zahranicnych kedysi davno 'zamladi' Robert de Niro, ale velmi zostarol uz :D.
nie Mrska - to sedi na vani, roztiahnute nohy a v ruke drzi spray na falosne vlasy a strieka a strieka :D
strieka ten spray, vy pervezacky :P
studentkagym: niektori 50tnici a 60tnici sexuju ovela viac a kvalitnejsie ako 20+ a 30+
zavisi vela od zdravotneho stavu, libida, vhodneho partnera/-ky, psychickeho stavu, stravy, genetiky..
nejeden 50tnik by ta pretiahol jedna radost hoci aj 2-3x denne ;-D
....farbí???...nooo....sedi na vani, nohy od seba, spachtla v ruke a farbí a farbí))))))))
tak ale pitt alebo jackman budu podla mna na zozratie aj o 10 rokov...
mrska - jj, to ja uz tu na fore raz slintala nad Hughom Jackmanom, ale tak ten ma "len" 44, takze este asi nespada do "stareckej" kategorie :D
:D a co ty vies, mozno si farbi..
vanessa nemala tie kozy, cez ktore by depp skakal)))
ale inak, skusit takeho postarsieho v ramci spoznavania kondicie jeho a jej...preco nie...mozno sa holi a nebude strasit vypelichanym sedivym okolim brmbolca....))
skor medzi kozy :D