Nedavno som mala 18 a som gymnazistka.Moj telocvikar ma slusnych 48.V tvari mu to vidno ale telo ma ako 20tnik.Nejde o to aky je ,,pekny\' alebo co ale o jeho povahu.Pritahuje ma jeho zmysel pre humor, jeho telo, jeho odhodlanie pre zivot, to ako ma podporuje na telesnej,ako mi veri, ako sa na mna pozera , vsetko.Nieje to tak ze by som bola nejaka skareda a snivala len platonicky.Niesom miss ale nemam problem mat vztah s chlapom.Nikdy som nechodila s nikdy starsim viac ako 3 roky.Vobec to neviem pochopit moze mi byt otec! :(.|Stalo sa vam to niekedy niekomu?
Pritahuje ma moj 48 rocny telocvikar .
preco by nemal spavat so svojou zenou?????
studentkagym: nie, nikto si tu nerobi srandu z teba (ale z neho) :D
preco by so zenou nemal spavat? :DD by si sa divila...
a aj tu vidis ten obrovsky vekovy rozdiel 30r, on je pre teba stary a myslis si, ze ma problem s erekciu a ze uz nesexuje so zenou
a myslim, ze sa velmi mylis
a mladym staci malo? vsak to by len sexovalo vsetko
no to si vystihla oboje :D pre ostatnych, ta zizala je kysly cukrik
Tak ma zaujima ci by to obec islo.Pochybujem ze so svojou zenou spava.A mladym staci malo tak neviem.
Velku davku ironie citim z tych prispevkov ale ja som sa fakt pytala seriozne.:o
Maoam - vobec neviem, ako vyzeras, ale predstavujem si kocku, ktorej z pusy visí žížala:-))))
ale jasne, muzi v jeho veku sa dostavaju do midlife-crisis a velmi radi este sexuju :D
väcsinou sa zacnu blaznit za babami 18-25 :D
baby, dost, sa tu zadusim cukrikmi
Tak co ma s jeho potenciou to ze je telocvikar? Podla mna nic.
Sexualnom vrchole? Neviem.
...ked sa mu nepostavi, tak sa postavi on...na hlavu))) a problem vyrieseny:-DDD
ale no tak hadam sa mu postavi, ked je telocvikar