Pritahuje ma moj 48 rocny telocvikar .

Príspevok v téme: Pritahuje ma moj 48 rocny telocvikar .
studentkagym

Nedavno som mala 18 a som gymnazistka.Moj telocvikar ma slusnych 48.V tvari mu to vidno ale telo ma ako 20tnik.Nejde o to aky je ,,pekny\' alebo co ale o jeho povahu.Pritahuje ma jeho zmysel pre humor, jeho telo, jeho odhodlanie pre zivot, to ako ma podporuje na telesnej,ako mi veri, ako sa na mna pozera , vsetko.Nieje to tak ze by som bola nejaka skareda a snivala len platonicky.Niesom miss ale nemam problem mat vztah s chlapom.Nikdy som nechodila s nikdy starsim viac ako 3 roky.Vobec to neviem pochopit moze mi byt otec! :(.|Stalo sa vam to niekedy niekomu?

bez_S

Neviem prečo sa mladí ľudia tak na to pozerajú :D , že človek je aktívny iba v 20-30 a potom koniec...ja som bola vždy "uvedomilé" dievča a myslela aj na budúcnosť...a nikdy sa mi ľudia nezdali "príliš" starý :D lebo ani sa nenazdáš a máš 40..dievča zlaté ;)

Mrska Silvuska

no moja, aj ked je jeho zena dochodkyna, mozno je byvala cvicitelka niecoho, a maju doma taky sex, o akom sa tebe ani nesniva...mozno...

xxy - ked ja som si fakt predstavila take nejake ziena, ktoremu sa hompala z pusy žížalka, ked sa rehoce:-))

studentkagym

Tak neviem,preto ssa normalne pytam ci vsetko funguje vsekto ako ma.
Neviem lebo jeho zena je stasrsia a je uz na dochodku. :)Tak som si to tak spojila.Nevem.

Teraz uz fakt nie ironicky,viem ze je to individualne ale do kedy by mal byt teoreticky chlap dajme tomu ten telocvikar schopny plnohodnotneho sexu?

Maoam

lebo pre 18rocnych je 48r chlap starec, ktoremu sa uz nepostavi a iste nesexuje uz..a ked, tak sa vzrusi len pri mladej babe

ked bude mat 30, bude sa na to hladiet uplne inak