Leela333
No, poviem ti to tak.
Ak das 10 000 EUR na stol a ides hrat poker, lebo mas pociatocne karty "A" a "A" tj vysoky par, a zvysis stavky.. lebo si prehnane veris..
A potom pridu karty K" a "K" a "K" a ty zistis, ze aj ked mas "Full House" tak si v prdeli, pretoze niekto ma jednu z pociatku bezvyznamku kartu "K" a "Four Of A Kind" je viac ako mas ty a prehras 10 litrov.. :)
pointa ?
Ked partneri splodia dieta po 3 mesiacoch, lebo sprsavili CHYBU, tak hold, mali by niest nalsedky.
Ake, to nanepisem, lebo neviem.
Ale v istych veciach (ako je poker, ci trhy) neexistuje "withdraw" alebo inak - cesta spat, kompromis.
je to extremne tvrda hra s extremne jasnymi (a tvrdymi) pravidlami, ktora nauci kazdeho hraca k discipline..
Myslim ze by to povinne mal preskaka kazdy :D nech si z toho nieco zoberie do zivota..
Ale odpoviem ti, ak by som mal napr teraz vztah, a bol taky blby (alebo sikovny??? :D) ze ju oplodnim, tak hold, nesiem minimalne 50% (idealne sa to povedat neda, lebo zalezi na okolnostiach) tak som od daneho veceru (alebo kedykolvek to bolo) zodpovedny za zivot potomka, nie?
Tj. musim mu zabepecit vsetko mozne, tj. peniaze, vzdelanie a rodicovsku lasku.
A to ze sa s jeho biologickou mamou nezhodnem?
KOHO TO ZAUJIMA ?!?!?!
ze priatel ju mozno podrzi, mozno nie?
ODREZAT GULE TAKEMU KKTOVI !!! (kludne ak takeho poznas tak prispejem 1x mesacne na strelizaciu, budem kludnejsie spat, ze je svet krajsi)
lebo to je vrcholna nezodpovednost :)
Sex je high stakes hra..
Kazdy vie a je si vedomy toho, ze sex = rozmnozovanie v prvom rade a nie potesenie.. A to nemusim byt farar alebo papez aby som toto vyslovil :D
Je to ako poker, automobilove zavody, pyrotechnika a co ja viem co, nesie rizika.
Nie som proti rizikam, ale ak to raz clovek "spacka" tak by aspon mal mat gule niest nasledky..
Opakujem:
Nie som proti sexu, ale som proti vzdaniu sa nasledkov..
To je NEMYSLITELNE, pretoze toto je detinkse ze az.
Preco sa clovek snazi zlomit fyzikalne zakony?
Ja ak si kupim ferrari a vojdem do zakruty 150kmh a zabijem sa (alebo ineho),tak nemam co plakat, ze "juj, prestrelil som, chcem NEW GAME kliknut"
Tak vnimam potrat.. ze riskovat a uzivat si to ano, ale niest nasledky to nie :D
Cize este raz, preco nie sex, kludne.. aj nechrnaeny, ale treba to vediet :D