Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
chcem niečo poslať, plánujem to, ale nemám energiu. Nemožem sa prinútiť.Keby sa to dalo urobiť chcením...tak by som už niečo poslala,ale keď treby a na to využiť aj energiu,už to nejde.Možno zajtra.
anita,teším sa už na tvoj píspevok.Z vlastnej tvorby akéhokoľvek žánru sa dá zistiť,aký človek je vnúri.
samara
to tŕpnutie rúk a nôh aj v okolí úst (sánka) to mi pripomína hyperventilačnú tetániu.Majú ju dve mmoje kamarátky a obidve maju aj problem s úzkostami a depresiami.
liečim sa teraz u psychiatra vraj mam uzkostný syndrom ale ja sa tak necitim akurat že ma častejšie boli hlava a v poslednej dobe mám trpnutia prstou na nohach rukách a v okoli ust kto by mi vedel s tým poradiť nechcem sa napchávať liekmi
Ahojte všetci.Zaujímave múdrosti. Dobre,skopírujem niečo,čo som napísala ale musím niečo vybrať.
Mám pocit že ste všetci taaak pozitívni. Aj tým negatívnym akoby stačilo málo,zopár povzbudení a hneď menia pohľad na svoje "depky".
Je to také jednoduché a rýchle? Ale ja na každé povzbudenie reagujem odmietaním a postojom: vidno,že to nechápete,že ste nikdy neprežili takú zúfalosť a skľúčenosť.
Ale veď to naozaj nejde tak rýchlo. Prečítať si niekoľko príspevkov a zmeniť postoj,pohľad...
Alebo som čudná?
Alebo to nechcem zmeniť?
Možno nechcem,lebo neverím,že to pomôže.Vyčerpaný človek možno ani nevládze.
dievčatá,veľmi pekné výroky. Niektoré ma inšpirovali.
Anitka, a čo máš nové ty? Je to lepšie? Niekde si spomínala, že si tiež kedysi maľovala, aj písala. Básničky alebo poviedky? Možno by si mohla niečím prispieť aj ty, snáď ťa to motivuje znovu písať.
Možno to bude malinký dôvod, prečo sa tešiť na každý deň.
:)
pridám štipku aj ja - Nájdite si aspon jeden dovod,prečo sa tešit na zajtra.
tak nieco aj ja:
Každý človek je tým, čo zo seba urobil myšlienkami a skutkami.
Keď na druhých hľadáme chyby, zhasíname tak v cudzej tme vlastné svetlo. Radšej prežiarme vlastným svetlom cudziu tmu a všetko bude príjemné.
Toť vsetko :)))
ziadna basnicka ?????????????????????
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!
poezia?
Hmmmmmmm...
stareny tupe,co do peknych hlavok diev vtĺkaju rozpravky hlupe