Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Ano miksy, cakam kedy napises :)vidis, tak sme sa stretli
Presne ako vravíš. Nie je to dobré. Hlavou mi vtedy prúdi množstvo myšlienok o budúcnosti, minulosti o všetkom...Keď sa to nedá zniesť, tak čítam alebo som na nete. Ale noc môže byť aj príjemná, len... Ty teraz nemáš taký problém so spaním?
frajo alebo pete,ste tu niekto???
Frajo,dik za tu musicku,a uz mi napis tu novinku!!!
o čom rozmýšľaš, keď nespíš? Mňa také obdobia poriadne skľučovali; ako si napísal: noc má svoju moc...a hlavne negat.vplyv na psychiku.
Nebol som :( ale mal som. Nemám kedy cez týždeň a cez víkend sa nedá. Ale volal som s ňou dĺho.Ty by si velmi išla nejakú pozrieť, keby sa dalo,že? Po strese a vypätí nespím. To môžem ísť spať o 22,00,ale nič.Najskôr o 1,00 zaspím.Potom občas o 5,00 budík. :) Ale to mám tak veľa rokov.
niekedy som mala problém zaspať, a to pravidelne nejaký ten týždeň vkuse. Inokedy prišlo obdobie, keď som sa budila pravidelne okolo 3-4 hodiny a nie a nie spať.
Teraz je všetko ok, hoci niekedy, keď tu píšeme, tak je to do polnoci, čo je znovu extrém v mojom spaní. Zvyčajne mám večierku okolo 22 hodiny.
Ty vieš, prečo nespávaš? Je to po strese a vypätí? Alebo je to dlhodobé? Čo psychológ(ička)? Bol si? Niečo nové? Pomohlo sedenie?
Ako kedy, o 5.00, o 9,00 viac než 5 - 6 hodín nespím ani keď nemusím vstávať. Ty ako Anita?
pete, a o ktorej vstávaš, keď spíš 4 hodiny?
Anita,fajn,že si sa ozvala.Mám pocit, že sa snažíš utekať sama pred sebou a pred svojím problémom.Neviem,či je dobré si zakrývať oči.Uvidíš,že čo je lepšie.
Ľudia s tým spánkom.Ako zvládate vy to,že nespíte?Posledné noci som spával len 4 hodinky za noc.A naposledy som bol 24 hodín bez spánku a oddychu. Teraz som celkom unavený.Ale to je asi normálne.Ja by som aj spal,len sa mi nedarí viac spať.Nezaspím.
ja--
ozvi sa niekedy. Čo je s tebou? Vyriešili sa veci nejako? Pá