Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

miksinka

mal si jej povedat pravdu,ale ja ju tiez este neviem,co si robil s jej svetrom a blatnikom!?
Ked je normalna,tak by ta pochopila,ja som neznasala ked mi ten moj klamal!Nech urobil cokolvek,len nech sa prizna...

miksinka

no aj moj ked nieco vyparatil,tak sa zacal liskat,alebo prisiel s ruzickou,alebo cokoladkou,A uz som vedela,ze cosi nestimuje...vies? no a co nakoniec???Urcite sa nehnevala:-)))

miksinka

pete,vies ze aj ja takto premyslam niekedy to fakt nie je dobre...Ale raz za cas treba hlavicku vycistit!!!hm???

frájo

no hned jej ta otazka bola podozriva.ako to viete vy zenuse ze sa daco udialo?to neviem pochopit.ja taky zmysel nemam vytvoreny.

frájo

ja som nestihol secko,ten sveter nemali,chcel som ho trosku poprat ale ta skvrna sa zvecsila,potvora mazlava.
schoval som,a ked prisla moja tak som sa primojkaval ako dunco a potom opytal,co je pre nu najdolezitejsie ci veci alebo ja.