Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
dobru chut a nech ti nezabehne prajem
miksi,ty si taka zlata ako ta moja.tiez smiala.nam musite secko odpustat,vies?
chalani,sorry ked nestiham,ale papam pri tom pizzu:-)Taku vybornu.Mnam
pete,ty si chlap?ty by si sa priznal alebo ako.oni to aj tak secko zistia,vsak miksinka?my sme taky chudackovia muzi pri zenusach nasich.vzdy secko dokazime ale vskutocnosti to myslime dobre.
Keby si mi to takto podal,tak by som sa smiala do popuku....Aj keby to bol moj najnajnaj sveter aj od Loui Vouitona za xx tisic korun:-)))
no okrem toho,ze si ju umyvam:-)),tak triedim myslienky,ktore mi pridu na um,aj vsetky situacie...A rozmyslam,co by bolo naj keby sa ta situacia este raz zopakovala,ako by som reagovala a tak...Vies? A ty ako?
to kamos siel ku mne a vrazil mi autom do mojeho a moj blatnik to dostal.tak sme to skusali na mieste spravit,ale neslo.tak ze vezme moje auto k sebe a urobi to a jej sveter bol vnutri a ja som chcel niekde ruky utret a mam tam aj taku handru.a rozpravali sme to tom horlivo a som si nevsimnul ze som nevzal tu handru ale jej svetrik zo sedacky a dobre utrel ruky.to je cela pravda,miksi.ty by si co spravila keby si to bola ty?
no vidis tak si u tvojej kocky na 1.mieste a to je super!!!A co tak porabas teraz?
Miksy, ako si čistíš hlavičku?
tak som jej povedal,ze uz nebude na druhom mieste ked ju uvidi.a ked uvidela,tak najskor sok a potom smiech.ale ja som sa poistil takym nestastnym prihluplym vyrazom,priznavam.