Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

miksinka

no ty si zlatucky,takeho chlapa by som brala.Vies,no nepoznam tvoju babenku,ale mne by urobila radost uz spominana ruzicka,ale ked si trufnes kupit svetrik,tak skus aj ten!Alebo ked nie cokoladku,tak jej kup tofiffe,to zboznujem tiez,alebo ju zober do cukrarne,alebo ..No je vela moznosti...

miksinka

dakujem pekne,dala by som vam ochutnat,ale...
A dufam,ze nezabehne!Keby som neodpisovala,znamena ze sa dusim alebo uz som sa zadusila:-)))
Ale dufam,ze nie:-(((

pete

frájo,asi by som sa priznal.Pokiaľ by moja baba nebola úplná fúria.Keby bola,tak by som niečo vymyslel na oklamanie,ale ak máš ženu rád a ona teba tiež,tak aj tak to uvidí, že klameš.Tak je lepšie to povedať na rovinu,veď to sa dá pochopiť.

frájo

ocujkaj,miksi.chcem od teba jednu radu.ja by som rad jej daku radost urobil ale neviem co.sak vies,take zadostucinenie za ten svetrik.mam kupit iny alebo tu cokoladu co pises bude lepsie?lebo ja vzdy kupujem cokoladu ale chcem zmenit.porad mi co by bolo lepsie.

miksinka

no,chudaci rozhodne nie ste,ale niekedy mam pocit,ze sme ozaj sikovnejsie nez vy;no myslim s tym prekuknutim:-)))
Ale my vas zboznujeme,ked sa pekne priznate:-)))