Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Chalani ako dlho tu budete?Ja musim na chvilku pustit za pocitac mojho maleho certa,lebo ma tu zerie
miksinka,nemam.to ten,co mi blatnik odpraskol ten je taky uhundrany.ani moja ho nerada.len kratky cas a staci.ani ja nerad,bo mi pasie po mojke.sa mi priznal,ze ju balil kedysi.ani tebe by som ho nepostrcil,nemala by si sa dobre.a nemcurika nejakeho tam nieto?
Pocuj,frajo a uz mas aj tak vazne termin svadby?
no pete,tak to sa venuj trochu babenkam.som si cital,ze tu dvihas zranene dusicky.ja nemozem dlho,este si zenbu prekazim.
diky,frajo.Si fakt velmi zlaty.A nemas nejakeho kamosa podobneho tebe:-)))
:-))) :-)))
Uz by som sa tiez vydavala,len niet za koho?
Hovoris ze protiklad,ja som mala protiklad a radsej by som brala to co ja!Teda aby bol mne podobny...Ten protiklad ma dost zral!
miksi ty nie si ziadna furia.si taka ako ta moja,taka zodpovedna.ja to viem z pismenkovania precitat.ale tvojho EX by som si podal,cital som si tvoj pribeh odkonca.
teraz aspon vies,poco tu chodim ja.rozveselovat princeznu :)
Jasne,ze nie,aj mne to nikto neveri,vraj na to nevyzeram!Ale ja som nikdy nemala taku poriadnu,stale som bola optimista a tak to aj zostane!!!Takze si hovorim,uz len trosicku a bude to super!!!Ja mam 22
ja uz mam tak na zenenie,miksi.ale depku nemam a ani nescem mat.kamaratka mi hovori ze deco :) ale sme s tym spokojni.ked jej to neva,ta co sa budem trapit?ona je zas taka vazna a zodpovedna.dost som sa jej nahladal,lebo potrebujem na dobre fungovanie protiklad,vies?
veď to tak ani nemusí vyzerať,že ju máme.A ty tu čo robíš?Koľko máš rokov?