Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

pete

miksy to už má predpokladám dobre premyslené a tebe frájo nezostáva nič iné,len kúpiť viac ako jednu ružičku,možno aj kožúšok misto svetríka,inak bude zle nedobre,keď tam prídeme a milá o nás nebude vedieť :)))

frájo

pete,to co chce urobit?nieze daco nerozumne.uz sa do takych napadov nevyznam.moja exploduje iba..nie tak verejne ;)

miksinka

Dufam,ze posles svadobne oznamenie,frajo.Ale mozes kludne pozvat aj na svadbu ja pridem rada:-)))))))
A ako partnera berem pete-ho.
Zatim pa

frájo

ja uz tu nebudem,moj anjelik sa vrati a nemoze ma tu nachytat.uz by tu sedaval on a to nescem,este sa mi prestane venovat.
pete,ja len srandicky,ale ty si klasa.

miksinka

malu sesterku.Tak ju pustim a vy zatial nieco pekne napiste a ja idem si dat este zmrzku a potom explodujem:-)))

miksinka

Tak som rada,ze mi chces dobre,ani neviem ako sa ti za to odplatim.Nemcurov niet,ti su hrozni,ale este by usli greci...Turkov,talianov,albancov,juhoslovanov nechcem ani vidiet!Vyber tu je ale ja chcem slovakov.Vy ste proste jednicky!!!!

frájo

kamarata nemam ale termin svadby mam.bude to v januari.trinasteho sceme,vtedy je termin nacisto volny,bo vcetci sa boja xi xi