Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

damaxy

pete a más rád kolotoče?Také pútové,retiazkové,hojdacky a tie strasné vlačiky,z ktorých mi bolo raz zle?

damaxy

cize tomu rozumiem takto.Rád si cinorodý,lebo to v tebe vyvolava dobré pocity a spokojnost so sebou.No niekedy to je vsetko v jeden den a to uz mas rad menej.A odrazi sa to potom ako unava,depresia,alebo len trochu oddychu a si OK?

pete

Ja aj porozmýšľam aj popíšem,čo si myslím a tak.No 18hod som na nohách,z toho 90% práca a pod.Ale to sa teraz tak navalilo.:) Ja som inak rád tomu. Nesťažujem si.

pete

Vidíš Anita,aký si ty zázračný človek,každý tu na teba čaká,tak nás teraz nesklam.A dúfam,že sa ti už trošku zdvihol pocit sebahodnoty,keď ťa takto tu každý chváli.

damaxy

ahojte anitka napís nejaké zamyslenie,nech mame co citat,porozvijaj nejaku myskienku,dobre nam to padne vsak pete?

pete

Píšeš teda ešte?Asi je to dobrý kolotoč,veď fungujem 18 hod denne a na pár minút skočím na net a zas to ide.