Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

anita

pete,ja ťa asi nechápem. Neviem si zdôvodniť, čoho a prečo toho máš tak veľa. Tvoje hobby je asi práca, práca a práca.Máš popri práci aj školu?? Ak si moc zodpovedný, tak sa nečudujem, že ťa to všetko moc zaťažuje. A bezstarostná nálada, keď už nie povaha...tak to si naozaj predstaviť nedokážem. Vážne, stíhaš aj oddychovať? Kedysi si písal o prechádzke či vílete, ale to je asi ojedinele, že?

pete

Ahooojte,teším sa,že ste tu:) Ako sa máte, povdzte o svojich pocitoch a túžbach niečo. Ja som síce mal večer voľno, ale aj tak stále musím mylieť na množstvo vecí a nechcem nikde spraviť chybu. Tak sa bojím a stresujem občas. A niekedy toho tie moje nálady. Chápete ma? Ja sa napr. neviem vžiť do takej bezstarostnej povahy. Neviem aký je to pocit. Vy viete?

anita

ten frájo je veľmi zvláštny. Asi taká veselá kopa. Neviem, čo si môžem myslieť o takých povahách. Ešte že existujú :))
Dúfam, že sa niekedy stretnem aj s Miksi, keď už bude mať doma internet.

anita

pete, ja aj dnes tak znenazdajky ;))
Som tu už dlho, ale iba občas nazriem. Prepisujem ten kúsok z príbehu pre zaju. Ako sa máš ty? Čo dnešný deň? Čítala som, že si hodil prácu za hlavu...teda tú prácu navyše.

pete

Anita,ty si včera čítala a tak znenazdajky si písala, neobjavíš sa aj dnes? A damaxy, ty už chodíš asi o takomto čase spávať, že?