Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Pamätám, no ja nikoho loviť nechcem. Ja nie som lovec. Prečo si sa zmenila??? Výzorovo, napíš.
No nechcem, aby ma ľudia videli. Ani neviem prečo. Možno, aby som sa im nemusel zdraviť, rozprávať sa s nimi. Veľmi na to nemám náladu, ani energiu ani chuť. Mne by stačilo len pár dotykov, ktoré hovoria za všetko. A rozprávať sa len s niekým, kto ťa chápe. To mi stačí. Nemám rád zdvorilostné rozhovory. Priam ich neznášam, ale sú potrebné. Tak čo už. Ty ako na túto tému Anita? Súhlasíš so mnou, či nie?
Ten úryvok...ešte ho musím poupravovať, je tam príliš veľa detí.
Včera sme písali o tom love...nepamätáš?
;))
Zmenila, pretože...vlastne, tu to nemôžem napísať. Jednoducho zmenila. Teraz myslím, samozrejme, výzorovo.
Prečo nechceš, aby ťa ľudia poznali? Prečo??
na aký lov?
To naozaj si sa tak zmenila? A akým spôsobom? Aj ja by som bol rád, keby ma nikto nepoznal. Keby som sa tak odsťahoval niekde, kde ma nikto nepozná. Ale sám samučký by som nešiel. To by bol môj koniec asi. Je to náročné na psychiku. Tak sa môžme tešiť na tvoju poviedku? Teda úryvok?
pete, mala som ho tam, ale iba s jedným "r". Teraz to už budem môcť skopírovať aj tu, a nebudem sa až tak hanbiť za chyby. :)
Pete, ani sa nečudujem, že nemáš kedy na lov keď si stále zamestnaný. To musíš nejako riešiť.
Ďakujem za radu. Zhodli ste sa, ste nejaký múdri! Alebo skôr ja...
Práve som doprepisovala to pre zaju, možno aj alternatívu, keď ma "prenasleduje" s písaním :)))
Ale ešte to prispôsobiť trošku.
Pete, ja nič zvláštne nemám. Dnes to bolo asi len 30-40g čokolády! Ďakujem za gratulácie.
Nebola som von, hoci som po tom veeeľmi túžila. Ale už včera som bola sama na kopci za mestom, a dnes som sa nevedela rozhodnúť, či znovu ísť alebo nie. Potom som už nestíhala. Tiež moc práce doma. Ale ja to nepreháňam lebo nevládzem. Mne tá práca rýchlo neubúda ale sa mi kopí! Všetko iba plánujem a plánujem raz urobiť. Kedy? To je vo hviezdach.
Dnes som sa prihovorila spolužiačke zo strednej školy. Ona sa moc nezmenila, a ja mám aj tak výbornú pamäť na tváre. Ja som sa zato zmenila dosť. Tak sme sa zvítali a trošku povraveli. Stretávala som ju už dlhšie ako začala pracovať v našom meste, ale iba som si ju všímala. Je to výborné, keď vás ľudia nepoznajú, a len na vás záleží, či sa im spoznať dáte alebo nie. Keby som nechcela, tak nikdy nepríde na to, že sme sedeli dokonca v jednej lavici!!
Dávaš ferrari do svojej poviedky?
ferrari
Anita, vieš, ono keď sa roztrhne vrece s problémami, tak už poriadne. Keby som chodil len do roboty a domov, bolo by všetko krásne. Ale popritom sa ešte nájdu ďalšie prácičky a veci, ktoré sú na tebe(nebudem to tu presne rozobreť) A tie ti zaberú všetok voľný čas. často aj víkendy, večery, treba sa aj trošku vzdelávať a na hobby mi zostáva skoro nič. Proste doma som len v noci, keď idem spať väčšinou. A aj keď sa zdá, že by mohlo byť vpľno, tak do toho niečo príde. Ale veď by to nemalo trvať večne. Inak zas prehnane zodpovedný nie som. Ale ja by som rád vedel, že čo ty. O sebe si nič nenapísala.