Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

Alternativa

Ved poznamky citatelov sa Ti mozno pred prihlasenim do sutaze budu hodit na zamyslenie o pripadnych upravach v texte :o))). Som ja ale otrava...mala by si tu sutaz skusit, ved stratit nemas co. A ziskat mozes, minimalne novu skusenost a to sa vzdy oplati :o)

anita

damaxy,tak zajtra...možno zajtra. Ty sa,damaxy, pozeráš na Tatry z inej strany ako ja. HN tu nemáme široko ďaleko! Ale krásne sú aj z našej strany. Možno také "prírodnejšie" a "pôvodnejšie". Hlavne že sú!

Alternativa

Hlasim sa tiez do nej, teda do tej poroty. A neboj Anitka, budeme zhovievava ale konstruktivne radiaca porota, to sa spolahni :o)

anita

Vieš, čo napíšem ja. Už som to tu niekedy spomínala. A vážne, nemôžem písať o sebe...zistila som, že už nie. Iba moje myšlienky, dojmy a názory. Nič,čo je viditeľné alebo bolo niekedy uskutočnené.
Pete, ale na zemi existuje viac žien ako mužov. Predstav si, že z nás dvoch som ja vo väčšej nevýhode :))
Prečo sa pýtaš a málo píšeš o sebe? Každý tvoj príspevok končí otázkami, všímaš si?
(To ja len tak uvažujem.) Bol si u psychologičky? Nozaj by ma zaujalo, keby si trošku popísal jedno také sedenie. Zovšeobecna. (také slovo neexistuje, aké som tu napísala)