Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

anita

nie, damaxy, ty máš poruke HN to nepoetické a ja nie. Takže ty pozeráš z jednej strany a ja z druhej! Naše pohľady sa nikdy nestretnú, lebo nám v tom bránia práve tie krásne hory.

anita

pete, asi všetky, ktoré niekto začal milovať zato stáli. A ešte sú niekde aj také, ktoré za to stoja, len ich treba nájsť. Ja neviem...100% - 1 kus.

damaxy

a ja ze hradné nadvorie som predsa len poeticky zalozená lebo toto by ma nenapadlo v suvislosti s tatrami.A v podstate sa pozerame tym istym smerom do hôr.

pete

No dobre anita, ako myslíš. Nepíš teda o sebe. Aké máš teda dojmy, pocity, myšlienky? A jasné, že sa pýtam. Kam by sme sa dostali, keby sme sa nepýtali? Pýtať sa, je potrebné. Niekedy však na to človek nemá chuť. Ale takto je to jednoduchšie ako na živo. No výhoda nie je ako výhoda. Koľko z toho množstva žien sú také, ktoré stoja zato? hmmm?? Už si nad tým rozmýšľala? Toto mi povedz, to ma zaujíma.

anita

alti,ahoj. Tak dobre, ste ma dokonale "ukecali". Zatiaľ iba tu niečo prepíšem. Skritizujte dokonale!
Uf, už som v strese a asi budem týždeň všetko meniť :))

Alternativa

Takze nic, skoda, ze v tej porote nebudem :o(. Ale na Tvoju autogramiadu Anitka, urcite pridem. Dobru noc vsetkym