Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

pete

Anita, skoro by som zabudol. Tá psychologička sa veľmi snaží. Má záujem. Naozaj môžem byť spokojný. Je maximálne ústretová a priateľská. To by si ani nečakala, ani ja som nečakal.

pete

Nespím ešte celkom, len na jedno oko. A samému sa zle spíí :((( Lepšie dvaja :)) Ale idem aj tak. Už je ozaj neskoro. Aj celú noc by som tu bol, keby ráno nebolo treba vstávať. Tak dobrú noc :))) Nech sa vám sladko sníva.

pete

Damaxy, tak to môže byť ako to píšeš. To sa mi páči. Máme to dobre premyslené :) Len nech to tak vydrží. Ja sa tu naozaj lepšie porozprávam ako s hocikým, hocikde inde. Len škoda, že tu nepíšeme koknrétnješie, ale to sa ani nedá, lebo je to tu otvorené a nechceme, aby o nás všetci vedeli. Ja by som inak pred vami nemal problém.
Anita, to si veľmi dobre vymyslela s tou psychologičkou. Je to inak tak ako hovoríš. Ak ti ten doktor pri prvom sedení nesadne, treba ísť k inému. Ja som už dotyčnú trochu poznal, tak som niečo vedel. Ona je fajn, na celých 100% mi nesadla, ale ja fakt fajn. A zase takého, čo ti sadne na 100% nenájde nikto. Proste si s ňou celkom rozumiem. Je to asi naj, v rámci možností.

anita

damaxy,
predsudky nie su dobré, to poznám. A o svojom manželovi a jeho postoji k tvojmu písaniu si nedala ani vetičku. Naozaj by som rada vedieť, ako to taký mužík vníma.

damaxy

toto sú témy kde si neublizujeme nenapadame sa za názory a myslim ze si aj v mnohom pomáhame.to je ako chránené pracovisko

anita

damaxy, pete, ja už idem spať. Včera som si prihodila ešte jednu deku. Takže dúfam, že sa nebudem triasť ešte hodinu v posteli!
Dobrú noc aj vám. Aj ostatným..
A tí, ktorí moc pracujú, tak zajtra "zvoľniť" a trošku si urobiť radosť.

damaxy

to bolo k pete a ludia ked pocujú psychiater depka a pod.tak predsudky pracujú a preto sem chodia len bez predsudkov a citliví