Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
ahoj pete,zaja,damaxy.
Ako sa máte? Ja som tu naozaj len na chvíľočku. Včera som mala depku z tej postavy mojej krásnej :(
ale dnes som poctivo jedla máličko. Ibaže teraz papám šľahačku! Nie som vôbec vyrovnaná, le to je len dozvuk z víkendu. Moja tajná viera v hĺbke srdca mi našepkáva, že sa to do týždňa určite porieši.
Pete, ty sa máš už niekoľko mesiacov zle? Nezlepšuje sa?
Zaja, nemala som čas na dokončenie úrivku, prosím, počkaj ešte pár dní.
pete,aj miksina si vymyslala.ktora je blizsie?vlastne teba pozna z foto a co moj popis?
oki,popisem aj seba:najkrajsejsia modelka xi xi.dufam,ze mi veris.sak sa poznam do detailov.
Vyjadrím sa? Opísala si každého len nie seba :)
Zaja, ty tu tak vymýšľaš? Ešte niečo môžeš vymyslieť.
ahoj pete,citas?vyjadri sa k popisu xixi
jednoducho vsetci krasavci.pekny aj povahou aj vyzorom sympaticky. damaxy,zle som napisala ze baculata,myslela som: aka prave akuratna.
Ahojte :)
fuuu,miksinka :), tak to hotovy playboy ten frájo.
aka moja predstava?takze:
frájo-uz som povedala ze spinavy blond,stihly kedze popracuje viac,oci asi modre alebo sive.aj svaly si viem predstavit na jeho tele.vyska tiez180 a vaha neviem.
pete-mam smolu,ze nepoznam pravdu ale predstava tak vyska 178 vaha neviem,ale ked kedysi pisal ze je kockos tak normalna vlasy tmave,oci hnede,tvar podlhovasta,svaly take normal,nie moc svalnaty.
matelko: tak 168-170,oci hnede,vlasy take stredne hneda farba,aj plesinku malinku by niekto mal nat tak matelkovi ju vymyslim.svaly moze mat dost dobre,vahu nikdy neviem :( tvar okruhlejsia.
damaxy:trosku baculatejsia ale to dedukujem z toho,co som niekde citala.mozno blond,modre oci,tak 165-167, vlasy kratke,vyfukane alebo natocene.
ako sa vam pacia nase predstavy?trafili sme sa?
este anita!vlasy prefarbene na blond,oci sive,tak 170 stihla si pamatam ale teraz pribrala na stehna xixi.som dobra s tou vahou,xi xi.vlasy dlhe,vlnite,tvar obdlznikova.vaha podla seba ked vymyslim tak 55-60kg.
tak a teraz vy.
damaxy,ja som tu.pocitala si vsetko?nebude ti vadit,ked si vas trochu predstavime ako asi vyzerate?mozno to bude taka terapia - zasmejeme.
je tu niekto?