Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Ahojte vsetci. Ale som sa zasmial.
Tak moja predstava:
miksinka-168,chuda,tmave vlasy,spicaty maly nostek,modre ocka,pekne opalena tvar(vaha 88kg)
zaja-160,postava taka normalna,blod dlhe vlasky,hnede ocka,nostek maly normaly,jamka v brade,vaha 65,5kg
damaxy-175,krasna idealna postava modelky,dlhe vlnite vlasy, vacsi nostek,
vaha 67kg
via-165,pekna normalna postava,dlhovlasa
brunetka,modre ocka,maly nostek na spapanie,k tomu 58kg
frajo-teba poznam, tak nic
pete-175,normalna postava,tmave vlasy,spicaty nos,hnede oci(dufam,ze sa neurazis)
A ja-maly plesaty,modre oci,velky nos,jamka v brade,trosku pehavy,proste...pekny
Môze byt?
Aky ste mali den?
Ja som zistil, ze nic neviem a sere ma to. Musim daco podniknut. No najprv musim vyriesit byvanie,alebo dochadzanie do ZA. Momentalne ma boli chrbat,pocuvam Mulera(cigaretka a pod).
No idem uz asi spat.
Tak ahojky a pekne snicky.
Ozaj, dufam, ze sa neurazite za tie opisy.Ak som sa niekoho dotkol-hlboko sa ospravedlnujem.
Ahojte.
viem,ale som myslela,ze sa mozno aspom pousmejes nad tym,ako som ta vymyslela.pousmejes.nic?ved ti chcem zlepsit naladu..a mam pocit,ze ta moja sa mi kazi.
pete,konecne si tu.ale ved nic,je nieco zle ked nepoznas ziadnu srandu?ty nic nechces napisat,mmozno by sme ti vedeli poradit.
Zaja, vieš, to sa ľahko povie usmievaj sa. Nechce sa mi pretvarovať sa.
Ahoj zaja, už som tu zas. Tak keď sa ti chce, môžeme sa ísť ešte na niečo hrať. Je pravda, že nehýrim dobrou náladou, len kazím aj tú vašu. Asi by bolo lepšie, keby som išiel spať a nechal vás v kľude sa smiať, lebo ja teraz fakt asi žiadnu srandu nepoznám.
ale on tvrdi,ze depku nema,aspon tak to chapem,a zaroven ze nalada na -2-3 z hodnot +5 az-5.tak neviem ako mu pomoct.asi pomoze iba anita.
anita tak uz dotepuj konecne!dufam ze nemate kilometrovy koberec. xi xi
myslim ze je to dobre,humor pomaha,ale chapem aj peteho ja ked som bola na tom dost zle myslim hlboko v depresii,vsetko sa ma dotykalo,a ani humor som uplne nevedela pochopit.
via,ahoj.ty vies preco ti je tak?nieco si prezila?ja som dnes celkom ok,len peteho som nastvala.ako vzdy asi.vies,ja tu tak trosku vrtam obcas do peteho.ale v dobrom.si citala,ze sa hrame na to,ako asi vyzerame?tak na rozveselenie,kedze sme na depkach.petemu sa to nepaci.ale ja a miksi to bereme z nadhladu.zasmejeme sa.co na to ty?
ahojte zaja,pete ako sa dnes mate?ja dva dni trochu biednejsie.
si ta predstavujem celkom pekne.vari si sa neurazil ze si iny.
Na svete nie sú dokonalí ľudia, len dokonalé úmysly...a moj umysel napisat predstavy bol dobry.
Lidé jsou osamoceni, protože staví zdi namísto mostů.
F.Newton
Usmievaj sa, ľudia sú potom zvedaví, o čom premýšľaš...
takze sa usmievaj,pete.