Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
zaja tak napíš jak ty vypadaš nech viem aspon matne
nie som ucenlivy typ?
tak teda som...vlastne nemozem,damaxy.este nemozem napisat.teraz vidim,ani ty si nemala.este budu typovat frajo,anita a miksina a aj pete ak bude mat lepsi den.az potom kto bude chciet povie.ja poviem.moze to byt takto?nebudes sa hnevat?ja viem,nebudes,prave o tom pises.
vyzera to,ze pisem surovo? :(s
to bolo kedysi dávno a volalo sa to Slovenská narodná liga a bola to najvyššia slovenská sútaž kedysi.Potom bola už len federálna liga.
ja tiez v to dufam,mam ho rada,len sa bojim,ako bere on mna.damaxy,tak tebe by som 175 nikdy netypla.neviem preco ale nie.aj mne sa tato hra paci.asi matelka som si typla dobre,ak sa opisal podla skutocnosti.
este mi napis,aka je to ligova hracka.aka liga?nevyznam sa.
takže ako vyzeráš ja som napísala a čo teda ty hááá?
nie si učenlivý typ,skúmajúci
slovne to je iné ako písaním,lebo myslíš to inak ale na obrazovke uvidíme že to nevyzerá tak ako bolo myslené
xi xi,damaxi.to je pekne,ale vsetko vedla!okuliare zatial nenosim,ale vraj budem okolo 40.mam viac cm.a vlasy...akoby som take mala,lebo take chcem. to tak pojasene posobim?take sidlo strapate?
xi xi.a v tvojich predstavach som sportovy typ alebo nie?aky typ?
zaja ja si myslím,že na tejto téme sme sa stretli všetci čo si nejako rozumieme a nenašla som tu ozaj nikoho kto by chcel urazit,ublížit umyselne.preto navrhujem ak sa to niekomu z nás nechtiac podarí,aby sme si to odpustili a začali opet akoby nič.Myslím že nám je tu všetkým fajn.Tak to pusti z hlavy
pete,nemozem spat,kym mi nenapises,ze na mna nemas tazke srdce a ze som tiez celkom obstojna kamoska.co i len 10precent mi daj,ak mas nejaku bodovu os na obodovanie priatelov.