Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

zaja

damaxy,aj ty nas opis,ak sa ti chce.budeme radi.mozno sa aj petemu trochu polepsi.
pete,nic to nie ty.to ja zo seba,ze sa mi nepodarilo ta trochu rozveselit.ten vyrok ze zlo je nakazlive je realita,ryxhlejsie nam nieco zhorsi naladu ako pekne zlepsi.dufam,ze dnes pojdeme vsetci spat veseli.

damaxy

teraz už nie,lebo ako sa hovorí vrcholovym športom k trvalej invalidite ale ešte pred 3 rokmi som si zahrala v lige s dievčatami

damaxy

pete a co máš s náladou si moc narobený unavený alebo ta niekto n...l ako mna?No mna to už prešlo,lebo blbci mi nepokazia den,aj ked nejakú minutu ano.Usmej sa na mna z lipového kvetu usmej sa na mna z kôry briez usmej sa na mna usmej leto je tu usmej sa na mna este dnes,taka pesnička mi prišla na rozum aj včera no dnes sa mi aj rýmuje,včera nie.

zaja

damaxy,je to dzentlmen,to preto sme take krasavice.frajo ma dobreho kamosa.tak ty damaxy sportovkyna?aj teraz sa niecomu venujes?

zaja

ty ma snad poznas,co?si napisal,ze som modelka?si sa kopol trochu.postava a vlasky pasuju,len vahu mam mensiu.xi xi.ako sa mas?seba si opisal spravne?tak potom som sa nekopla ani ja.ale toho fraja by si mohol trochu priblizit.aspon trochu som ho odhadla?alebo miksina ho odhadla?

damaxy

zaja ahoj aj matelko,matelko ma prikrášlil a zaja trochu menej,takato je pravda vysoká 175 cm,váha 80kg velkost 44 vlasy prirodzene vlnité zlatomedené a oči viac hnedés trochou zelenej.Byvala ligová hráčka