Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

pete

Takže modelky, idem ja teraz sa poprechádzať a niečo po 22,00 sa tu zastavím, dúfam, že už s lepšou náladou. Tak potom sa môžeme ešte chvíľu rozprávať.

damaxy

pete to ti je taka stará pesnicka hadam aj 20ročná ani neviem či ju nespieval Ludovít Nosko alebo tak z tej gardy.Zatial si ani neviem viac spomenút.Ja si mnohé veci pametám aj vtipy len nejaké hlavne alebo pekné myslienky.Ale jedna pesnicka od Gombitky by sa ti páčila o konovi,taká smutno pravdivá

zaja

pete,pre teba:
I kdyby se všichni tvoji nepřátelé dokázali domluvit a koordinovaně ti škodili, nikdy ti nedokážou ublížit tolik, jako ty sám sobě!

damaxy

teraz už si len občas zacvičím,mam pokazené trochu jedno koleno a chrbat ma občas pobolí a už by som nestačila takému tempu