Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

zaja

mam ti k tomu pridat vhodny citat?taky sity na teba?aby si sa trochu zamyslel,ze sa treba vediet zabavit a aj zasmiat na sebe?nie vsetko,co nema vazny vyznam je zle.smiech a humor lieci a utuzuje vztahy a zblizuje ludi.

pete

Anita, zlepšilo sa mi rýchlo a potom už nič, teraz je to tak ako som písal ako sa dnes mám, tak tak sa mám aj celkovo -2 až -3

zaja

pete,ved my si vas predstavujeme preto,aby sme mali lepsiu naladu.ty vobec nepoznas humor?sak ja ta neplanujem stretnut.a viem,ze tak vobec nemusis vyzerat.samozrejme nie som s rontgenovymi ocami.keby si sa dokazal zasmiat,tak by sa ti lepsie zilo.akysi si precitlively na seba.tak si odmysli,co som pisala o tebe.esteze som veselsia,inak by som si hodila slucku.

pete

Zaja a k čomu ti to bude? To je aj tak jedno. Všetko sú to len predstavy. Až naživo vieš uvidieť, ako ten človek vyzerá a ako na teba pôsobí. Takto si človeka možno idealizuješ a keď sa s ním stretneš, tak ťa môže všeličo prekvapiť. Vieš, takto cez net je všetko iné. Nič nie je také ako naozaj. Každý ti napíše len to, čo chce a povie o sebe len to čo chce. Nepredstavuj si nikoho. Je to minimálna šanca, že si predstavíš naozaj dobre.