Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
dobre spi a nech sa ti sniva o prechadzke
damaxy, ja pôjdem spať, nech som zajtra svieži. Prajem Ti dobrú noc, nech sa ti dobre sníva. Ahoj.
no ved v lete je to iné ale takto sa mi potme v zime nechce a este berie aj psa na voditku a ja radsej ked behá
Veď si spravíte iný pekný večer, nie?
mne ti je zima volako vecer,a potom byvam aj unavena a on pomaly chodi a ja z toho som potom ustatá
Áno, málo z tých, čo OBČAS fajčia marihuanu prejde na tvrdé drogy, ale dosť veľa mladých, lepšie povedané detí skúša extázu na disko akciách.
Damaxy,tebe sa už nechce chodiť sa prechádzať??
Anita, čo je s tebou? Strážiš deťúrence?
kedysi sme chodili aj s manzelom ale mne sa teraz nechce poviem ze mi je zima
..malo z tych?..
to vyzera dobre
dik za odpoved,pete.
ja som bola so psom a dcerou poobede von nadhera chodime na pole.Bolo tam obilie pes tam behá a ja vtedy lutujem ze nemám kridla tak blizko je do tatier,ze aj pesi by som krácala