Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
jeeej,chalani tak ste tu obaja naraz!Nestiham citat!!!
Ostanete tu chvilku?
miksinka,si pracovne nastartovana?ozdavala si take vecicky a pozyvala ludi na vinko a bompari?to taka robota sa niekde robi?by sa mi pacilo robit.aj mna zapis tam a ja pozvem teba na bompary.sak ja sade ine i/y pisem.ale pozor na tych napadnikov,myslim,ze tu mas vela dobrych kamoskov.a matelko,tak ja som ti vcera poslal 3 maile.si mi odpovedal?ja este napisem ako vyzerate ale ked sa zhorsi pocasie.miksinka a damaxy tak napiste matelkovi aj fotku poslite a on preposle mne,lebo ja nemozem uz pozerat po inych dievcatach,viete?ta ja len na pol ocka.miksinka si ma pekne vymyslela som si teba iba precital.a ked neni som taky sumny ta co so mnou potom?majte dobry den a napiste mi.
Cau zajka.Som rad, ze aspon niekoho.
Ja nerobim priamo v Kii, ale v ALS.Robime pre Kiu zaverecnu kontrolu a zaroven servis najdenych poruch, konzervovanie,skladovanie[parkovisko na 3500 aut] a distribuciu-nakladka na kamiony a vlaky.
V samotnej Kii je zatial pohoda,nic sa nerobi.Sem-tam zopar aut, ale zachvilu sa to ma rozbehnut.
S korejcami je sranda.Aspon s tymi nizsie postavenymi.Vacsi sefovia su ....
Ano je to adresa a je samozrejme aj pre Teba a ostatnych.Ked niekto napise budem rad.
Aky mas den? A vlastne vsetci ostatny.Damaxy,tie tatry Ti zavidim.
Asi ich uz tohto roku nestihnem.Budem rad, ked sa dostanem do Rohacov.
Miksinka,Ty ako?Tak krasny a vesely dnik vsetkym.
ta veticka-ze vzdy niekomu pomozeme,mi pomoze prekonat dnesny den...Budem na to cely den mysliet!!!
ahoj zaja,matelko,pete,frajo...a vsetci ostatni...
Matelko,dakujem za adresu,napisem:)))
Zaja,ale mozno tu adresu chcel dat aj tebe:)))tak mu posli foto aj ty:)))
mna sa mozno zlakne!
Inac tie nase hory musia byt nadherne...skoda ze ja tu vidim pod sebou len take obrovske mesto,same budovy,domy...:(((
matelko ahoj.tak ty do KIE sa zamestnavas.tak skoda,ze uz tu nenapises doobeda.ako to tam vyzera?napis aka praca a aky pracovny stres tam vladne pri nasich vychodnych sikmookych kamaratoch.moc nemakaj,aby si vecer mohol nieco prihodit,budeme tesit.mkoky je adresa?to pre miksinu kvoli fotke?fuha,kazdy chlap hned hodi adresu ked za to nieco dostane od babky-hoc aj foto.maj sa fajn a potesil si ma dne,chapes to?
Dobre ranko. Aky ste mali,alebo mate zaciatok dna? Ja celkom fajn.Tu smutnu naladu mi vylepsil pohlad na Malu Fatru, ked som siel autom z KIE do Gbelian[skoliace stred.] Tmave hory a vyadu krasne slniecko, sem tam oblacik. Proste SUPER. Tak dnes pisem posledny den takto rano.Lebo v robote zatial nemam pristup na net a ani nebudem mat cas. Budem asi inaksie makat ako teraz.
Moja ad.mkoky@pobox.sk.
Krasny den.A este: vzdy je dovod, aby sme sa rano zobudili. Vzdy niekomu pomozeme,potesime......
Kristi1, no nie si sama, mam ten isty problem
:))
Tak všetci spite a snívajte taký sen, ktorému sa ráno najviac potešíte.