Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

pete

Zaja, len táraj, to ja mám rád. Aj ma môžeš podpichnúť. Keď si taká nervózna, ta si zacvič, zabehaj, prejdi sa. Ani ja sa necítim ok, ale to nie je nič nové. Bude víkend, a ani neviem, či sa mám tešiť, či nie.

zaja

anita deti uspava alebo oni ju xi xi. pete a aky si mal dnes den?lebo ja som akasi nesustredena a nervozna.neviem preco.a porad ako to zmiernit alebo zahnat.iba by som podpichovala niekoho..dajakeho muza..tak mi prepac,ak budem teba,xi xi.aspon sa vycvicis v trpezlivosti-ale taram,co?

zaja

pete,dufam to nehladas.my sme taki superovi.ty nemozes zeny a ja muzov citit.asi mame rovnake dovody-nedobre skusenosti.mi urcite napises,ze sa mylim a ty mas zeny rad alebo aspon tu jedinu,ktoru si este nenasiel.ok,beriem.

pete

no a čo mám robiť aj keď sú niektoré potvory, tak stále verím, že nejaká normálna sa ešte sem tam nájde

zaja

no pete...vsak ale neviem,neviem.ja si ho predstavujem ze ma napr.zeny rad,ale ty nemas.si o nich kedysi nieco pisal v zneni ze su potvory som si zapamatala.tak ja neviem xi xi