Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

pete

Prestal som pozerať. Veď tam nič nie je. Nejako som si odvykol. A cez týždeň ani nemám na to čas. Viac sa mi páči si sadnúť sem na depky. Tak ty zaja si sklamaná z chlapov vravíš?

zaja

pete,som zistila,ze teba si kazdy kto ta popisal predstavuje ako stihleho,okolo 180cm a tmave vlasy a tmave oci.som zvedava na vyhodnotenie.najlepsie ked budes blondak alebo vyholeny.

zaja

si zlaty,ze mozem podpichovat,ale uz ma to prechadza.co to robis cez vikend?nepochopila som,bo si napisal len tak ze nic z toho neviem.pracujes ci oddychujes alebo ´dake hobby mas,ci len tak do stropu pozeras?

zaja

pete,keby este frajo napisal,lebo som citala,ze napise a da nas do dakych typov,ale treba cakat kym poprsi.neviem,ci myslel-ked naprsi a uschne xi xi.asi ma roboty na stavbe a nema cas tak mozno zajtra bude prsat.pete si pozeral pocasko?bude prsat?

pete

zvyknem všetko to, čo nestihnem cez týždeň, ešte uvidím, možno si vymyslím ničo zaujímavé, čo by ma bavilo. Nemáš pre nás ešte nejakú hru? Kedy vyhodnotíme tipovanie? Anita chcela robiť tabuľku.

zaja

pete,co budes robit?ja ani neplanujem nic.bude asi prsat tak len sa poflakujem a asi nieco porobim doma.ty co zvyknes cez vikend?