Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

zaja

ok,ale ta otazka č.1 si protireci v mojej odpovedi.ked na tu zlozenu na prve dve otaazky odpoviem nie a na tretiu v zlozenej prvej ano tak co ti mam napisat?

pete

To bola len jedna zložená otázka. Odpovedaj len áno/nie. Teda buď si znepokojená, alebo nie si.
Každú otázku očíslujem, ty si len vyber odpoveď, ktorá z tých dvoch ti viac sedí

zaja

to su tri otazky ci jedna ztrojena?mam odpovedat zlozenym rozsiahlym suvetim alebo iba ano/nie?
si mi neobjasnil,pete

pete

Beriete veľmi vážne maličkosti, o kt. viete, že nie sú dôležité?
Ste znepokojený maličkosťami?
Ste rozrušený len vtedy, keď ide o vážne veci?