Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

pete

Ako ťa hnevám zaja? Nechceš si so mnou urobiť test osobnosti? Holohlavé dievčatá sa mi nepáčia. Zaja, tebe musel nejaký chalan veľmi ublížiť. Čo je s Anitou? Chýba mi tu.

zaja

myslim,zmena k takym vlastnostiam,ake som opisala predtym.ze uz ta ma a sa aspon nesnazi.si mala sposob,ako si ho vychovat?poznam zenuse,co to robia velmi nenapadne a maju za robotu odmenu neskor v podobe zlateho manzelika. tak to hovoria,no ja aj tak neverim

damaxy

urcite ale to som sa aj ja to je vyvoj a starosti a podobne to si neviem predstavit ze by bol rovnaký aj rozum sa zmenil

zaja

to je hotova katastrofa ti poviem.vasi to doma s tebou vydrzia?tak sportovat ta nebavi?plavat alebo nieco podobne?sa ti pacia holohlave zenuse?

ôpete

tak si holohlavá, keď si holohlavá. A cez ten víkend aj pracujem a už budem aj oddychovať, len neviem ešte ako, asi z toho dostanem depku, ako sa poznám. Ale aspoň sa priznám, že ju mám, čo myslíš ty zaja? To je asi prúser chlap s depkou.

zaja

takze pelech hovoris.to sa mas.ja poznam iba klamarov a to vsetkych doradu.sa mi zdate nezodpovedni a neviem,naco existujete vobec.by som prezila aj bez muzov. xi xi

zaja

pete,ked ja ti uz neviem,co ti verit a co nie.ani tvoj vek sme nezistili...ja totiz citam secko,nie ako ty len to,co vidis.nie si pankac,to viem na sto%
ja som zase rysavka rysava-ale nie,tak ma popisal uz niekto.aj blond,co ak som holohlava?