Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

damaxy

matelko a mna zasa napadlo Pan je moj pastier....rozlučil si sa a bud rád že si mal tu moznost prezit s ním kus svoho života.Jeho vyroky,sposoby a slovné spojenia a vône a všetko ti bude spomienkou na neho.Nebud smutný.

matelko

Bol som pri Michalovi v dome smutku. Napadali a vlastne stale rozmyslam nad smrtou. Ake to moze byt,ked clovek umiera. Co sa v nom deje. Uz ako maly som si predstavoval,ze ake to bude keby som umrel.Som ....?
A teraz som si to pozrel na nete z Jojky.Vcera to vysielali. Mraz behal po chrbte.Napadla ma jedna gospel.pesnicka, ale neviem kto ju spieva-Pane biedny som...
Tak sa tesim na lyzovacku. Na tu srandu.ALebo na spolocnu turu(moze byt aj Rozsutec-boli ste niekto?).Ak chcete mozete prist na Katarinsku zabavu, bude sranda.
Babenka a to plati aj pre Teba.
Tvoj opis:Dlhe cierne vlasky,tmavozelene ocka,maly nostek,chuducka ako I.155-vyska a 50kg.Co Ty nato?
Frajo a Ty sa len pekne uc vari(piect)ryzu.
Krasne snicky a este krajsie ranko a vesely den.Kto je vesely, ten je aj stastny(podla mna).
Ahojte

miksinka

Babenka moja zlata a ty pockaj,pockaj,matelko je mne slubeny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az po mne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xixi

miksinka

ahojte milacikovia moji!Len vam posielam vsetkym pusinky...
Matelko,beriem ta za slovo,lyzovatzz sa chcem naucit:))Blondina som od prirody:)
Blondakov velmi nemusim,ja skor takych tmavych a holohlavi mi vobec ale vobec nevadia:)))
Matelko,chodis aj ty do polska na nakupy???Super!Chod sa pekne krasne vytancovat!
Do tatier neviem kedy pridem...ale budem sa snazit co najskor:)))
Prajem krasny vecer...a potom sladunke snicky:)))))))))))))))))

damaxy

ahojte srandisti tak sa nasmejem na vasich prispevkoch a hned mi je mladsiea frajo ryza sa lahko varí nerezový hrniec jeden diel ryze vaporizovaná alebo sos dlhozrnná dva diely vody privediem do varu ale nie divokého prepnem a po neviem akom case lebo obcas kuknem do hrnca,je hotovo a nemiesat.skus a napís,mna za taku ryzu aj svokra chváli a ta ma nechvali,ale ryza sa mi vzdy podari je taka sypka odeluje sa ale musí to byt aj dobrá ryza nie za 10 sk kilo,neviem ci je taka.Skus a napíš

matelko

Miksinka,ja Ta naucim lyzovat, len sa niekde stretnime. Ja som naschval tak prehnal, ze ako zareagujes.Si prefarbena,alebo "original".
Frajo,kto Ti vyvolava zo zahranicia?
Tvoje stare lasky?(haha)
Cez vikend este asi na chalupe na Grunoch, alebo pojdem do Polska na trhy pozriet.
Kamoska ma volala.Ze ked poznam cestu.Uvidime kde skoncim(niekde pod stolom-haha).
Siel by som si aj zatancovat. Uvidim este ako s pohrebom,kedy bude. Kedy ides do tatier? Pacia sa Ti blondaci?Tak to nemam sancu s mojou velkou plesinou.
Frajo a Ty prides k nam?
Zajka a Ty ako? Co planujes?
Zatial ahojky.