Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
ze si ide nieco chystat k PC ktovie dokedy tu bude ved je piatok zajtra sa dá pospat
co tym pete myslel:
čaute kočky, hneď sa vám venujem??
damaxy,ahoj.citam,ze aj na uzkosti rozoberate postavy a vyzory.
som si to pozrela,matelko na webe jojky a je to ozaj nie vesele,akoby aj!tak najhorsie ze je to kamarat,blizky clovek a este vcera bol tu vesely a zivy a dnes neexistuje a uz sa to neda zmenit.ani cas posunut.prezi to,rob nieco,venuj sa praci,tancovacke,lyzovacke aby si sa neutapal v depkach.myslime na teba.
pete ahoj.este si vsimam ze frajo neotypoval.asi sa budeme venovat typologii xi xi.
a čože iste si nejaké zasoby jedla a pitia chystáš na prežitie pri PC
čaute kočky, hneď sa vám venujem.
zaja ja nie som v rade ak chces predbehni sa predo mna
...nebude to v tych lyziach?
...necude to v tych lyziach?
ej matelko....tu sa snad tvori šora pred tvojou osobou.mam sa postavit do radu?ze ja nemam rada muzov!ze ja len sama seba xi xi.sa mi zda,ze zrazu kazda ma rada muzov s plesinkou alebo holohlavych.nuz nechapem 8o