Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

pete

3a. Ste urážlivý? Ste ľahko a hlboko ranený nelichotivou kritikou, nepriaznivou alebo posmešnou poznámkou?
3b. Alebo prijímate kritiku bez urážky?
ja: 3a. áno
3b. nie

pete

1a. Beriete veľmi vážne maličkosti, o kt. viete, že nie sú dôležité?
Ste znepokojený maličkosťami?
1b. Ste rozrušený len vtedy, keď ide o vážne veci?
Ja: 1a. áno
1b. nie

zaja

ako vies,ze oznacim v druhej jednu ano jednu nie?to mi pekne radis,pete.co ak chcem oznacit presne naopak?
a ty ako oznacujes 1? chcem si zapisat.

pete

Presne tak odpovedáš, ako treba na vyhodnocovanie. Od teraz ti uz kazdu otazku oznacim ako 1a, 1b aby si lepšie rozumela, prvá je ok, v druhej ozneč jedju ano, jednu nie

zaja

a aj ja si chcem znacit tvoje odpovede.sak si robime ten test obaja,nie?ty vies moje a ja chcem vediet tvoje odpovede a budeme si fifty-fifty.

zaja

Beriete veľmi vážne maličkosti, o kt. viete, že nie sú dôležité? NIE
Ste znepokojený maličkosťami? NIE
Ste rozrušený len vtedy, keď ide o vážne veci? ANO
na toto sa pytam v otazke č.1 je to jedna otazka ale odpovede 3 a z toho uvadzam 2 moznosti aj ano aj nie.tak aka jedna odpoved mi z toho vznikne?