Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

zaja

zastrasila som toho pedra a uz sa neozval,chudacisko.mam fakt divnu naladu.mala by som si precitat daky povzbudivy citat.nemas nieco pete?

pete

Baví ma to aj s tebou. Aj sa mi s tebou dobre debatí. Ja mám v hlave podobné veci ako anita, preto sa ti to zdá, že sa mi s ňou lepšie debatí.

zaja

ja viem,ze viem,tak nepoviem neviem lebo viem.skoda,ze tu nie su vsetci.aspon by sme si to urobili naraz a bolo by.pockaj ale este nevieme ako vyzerame.az potom si chcel dat tento test.sati chce spat?mne dnes nie.

zaja

nahodou,je pri tom sranda hoci viem si predstavit,ze teba beru nervy.ja mam si napisat to iste?tak ok.napis mi to tam.a teba to uz nebavi?alebo so mnou ta to nebavi?no ja viem,ze s anitou sa ti lepsie debati ale ja som tiez clovek.

pete

zaji, naechajme to na zajtra, lebo musíme aj tak urobiť 9x10 otázok, aby sme prišli k záveru, takému, čo nám niečo povie. Už je dosť hodín. Ani neviem, či sa ti toľko chce sa s tým baviť??

zaja

ej,pete,tak to mas co robit so sebou.
ja sa neviem rozhodnut,bo ked ma hocikto urazi,tak nie ani poznamka ni nic nespravi,ale staci ze to vyslovi muz,tak ma to rozculi ze vybuchnem snad.tak je odpoved napoly.zeny nie muzi ano.a na otazku 3b je to zase naopak zeny ano,muzi nie.tak porad mi co mam s tym robit.