Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Miksinka, mail by mal prísť hneď, nie? Ja som sa mala tiež dobre, aj počasie bolo výborné. Včera som tu večer nakukla, ale bolo tu tichulinko. Myslím, len zajka niečo napísala. Dnes si tu aspoň ty. Nikde sa nechystám, vlastne, musím ešte ku kamarátke. Chce niečo prebrať.
Miksinka, teraz, keď si tu, tak by mal napísať matelko!!
ano moja som!ako mas?
ahoj miksinka.
Ja som tu práve prišla. Si tu ešte?
Kde ste zas vsetci!na trosku som tu,a aj tak tu nikto nieje!
bracek moj!kde si?
pete,matelko????
ANITKA ZAJKA?chystate sa na disko ci co?
nie mija ale moja tam malo byt!
aky ste kto mali dnik?ja suprovy...mali sme celkom ok pocasicko!
prajem vam vsetkym nadherny vecer,krasnu noc...
a viete co som sa chcela spytat?milovali ste sa niekto na vodnej posteli?dnes som si ich v praci obzerala a su ozaj super!!!
ahoj zajka,dnes som si super pokecala s frajkom(odteraz je to moj internetovy bracek)Tak sa mi islo super do robotky!
mija drzim ti prsty s tym zahranicim,nech ti to co najlepsie vyjde!
matelko ty mas postu!dufam ze ti to vsetko pride!
pete,tebe som tiez pisala!!!
ste tu niekto????
ahojte vy dvaja tatarcekovia.
ahoj pete.aj dnes ti svietilo slniecko do okna?vcera si mal zly vecer alebo velmi dobry,ked si tu nic nenapisal?
bolo mi smutno.som uz doma,ale o hodku pojdem von.pete,o takomto case obcas nieco napises.napis,please,som nervozna z odchodu.keby to bolo hned,tak nemam kedy,ale takto cakat mi to nevyhovuje.uz by som bola fuc!
ema,som si to precitala,mrzi ma,ze si to nedokazala vtedy prekuknut,naozaj,clovek niekedy nevie,ako na jeho skutok bude reagovat jeho vlastne svedomie.tak dufam,ze to zvladnes.co sa stalo uz sa neodstane,hlavne ze sa z toho poucis a vies,ze si citliva.aj o hodnotach ta to poucilo a nabuduce sa vyhnes podobnym chybam.prajem skore dusevne uzdravenie,aj ked to budes mat stale v hlavicke,tak nech to az tak neboli,ked uz sa s tym neda nic zrobit.
Vetci zadepkovany. Dnes mam naladu dostat trocha tohto hrozneho pocitu von aj ked prostrednictvom internetu. Pisala som clanok v okienku Potraty. Ak mate zaujem precitajte si to. Pisem o svojom pribehu, omyle z ktoreho prameni moj sucasny stav. Depresia. Uzivam lieky od psychiatra, ale v konecnom dôsledku je to problem, s ktorym sa musi vysporiadat kazdy sam a netrva to tyzden ani mesiac. Vnutro ludskej duse je predsa len neprebadane a neverim ziadnym liekom ani psychoterapeutom. Ale to je jedno. Pomaha mi jedna vec: zacala som vela citat a objavovat novy pohlad na svet prostrednictvom uzasneho spisovatela: P. Cohlo knizky: Veronika sa rozhodla zomriet a Na brehu Rio Piedra som si sadla a plakala. Myslienky dvoch hlavnych hrdiniek a ich zufalstvo spojene s neistotou, depresiami a pocitmi bezvyznamnosti mi pomohli dostat sa z omylu, ze nie som na tomto svete jedina, ktora citi bezvychodiskovy stav vlastnej existencie. Sila autorovej vypovede hovori o hlbke ludskej duse a malej iskierke, ze ZIT SA PREDSA LEN OPLATI. Vela stastia
musela som tetuske pomoct ateraz uz odchadzam do prace!ta papapapa
:))))))))))))))))))))))))))))))))))