Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

angi

kristi1:mozem sa pridat ak ti to neprekaza?chcela by som ti povedat,ze musis verit,ze to stastie urcite raz pride.otazne je kedy a zrejme ani sama nevies co ta urobi uplne stastnou!ja som mala tiez cely zivot na hovno,depky a nevedela som co ma este postretne,ci horsie alebo lepsie.uz som ani neverila ze to raz pride.stale som si hovorila:"no doteraz som mala smolu a nestastie preco by sa na mna malo stastie obratit?asi mi je to sudene!jeden ma vela penazi,iny chudobny dalsi je chory.a tak som jedneho dna rozhodla,ze uz nema o tom vyznam uvazovat a sustredim sa na nieco ine aj ked v kutiku duse som dufala,nemohla som tomu skratka uverit,ze po tolkych sklamani a smoly to bude donekonecna!A ked som to najmenej cakala,STASTIE mi doprialo a uz to trva styri roky a som si ista,ze ma uz neopusti:-))))))))))))))))

miksinka

zaja nam odide ale mozno sa ozve zo zahranicia,uvidime ako jej budeme chybat!
dufam,ze uz vecer budem na nete pravidelne!!!ale az ked mala sesterka zaspi!skor ma tam tak ci tak nepusti!
pete sa odvcera neozval,co je s nim?

anita

Koneeečne budeš on line častejšie. Však zajka nám odbudne a čo potom? Veľmi často sa začala zapájať.
pete, ty tu nie si???

miksinka

pc mam doma uz dlho len nefunkcny...
momentalne sa uz asi 2 tyzdne opravuje!
frajo vyzera ako ja!je blondiacik,nejako podla peteho opisu!tak pete je dobry,sa riadne trafil:)))

anita

Miksinka, máš schránku iba na poste? Lebo ja ich mám niekoľko a každú inde. Možno by to išlo lepšie zo zoznamu...atď. Netreba vyskúšať?

anita

Miksi, ako sa ti podarilo byť na nete? Máš už PC doma?
Veeľmi dobre ste si popísali, ešte som to všetko nestihla prečítať. Ako to frájo vyzerá? Presne podľa peteho opisu?

miksinka

mal by aj by mohol!ale kto vie kade on chodi!
mail by mali chodit ihned ale ten post strajkuje a mne chodia maily stale na druhy den