Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
miksinka,ved ja som sa tu rad zdrziaval,ozaj ozajovy.neklamem.pozdravim,aj ty pozdrav a som z teba vesely tiez a aj idem veselo od toho komputera.ahoj.nech ta slniecko opali,ano?sa na mna pete nebude hnevat,ked si uz mailujete.
pozdrav moju svagrinku druhu!jednu uz totizto mam!
tvoja snubenicka je teraz druha..xixi
prepacte mi kamarat moj komputerovy..
nechcela som vas zdrzat!
Bracek moj,tak ti prajem krasny dnicek,nech sa ti vo vsetkom dari,urobil si mi krasny dnicek!!!naozaj
neziarli,on bol moj prvy brat!k tebe som prisla az teraz!!!dovolim to aj tebe!musim ist za chvilocku do prace!
ty co budes dneska robkat?
miksinka sak ja tiez pojdem.mal som uz byt prec ale si ma tu zadrzala.ta konecne sa odtrhnem od monitora.sme najviac popisali,vidis?nam budu zavidiet.miksinka ta dobre popracuj a ja kuknem na fotku.ja neviem,kedy tu budem ale matelka poslem za mna.ta ojojj moja najkamaratkovejsia kamaratka.
a preco brat hovori brusko moje ked je tvoje?sa mi to trochu zda cudne.nie ze by som chcel napisat ze sa mi to nepaci ale asi som ziarlivy ci co??
vidis,aj ty sa mas,lebo si tiez moj brat!!!xixi a na tych falosnych ludi si dam pozor!slubujem!
musim na chvilku odbehnut,lebo moj opravar pocitaca je tu!
ta to brat sa ma,ked moze take brusko chytat.som si teraz spomenul,ze aj ja som tvoj brat xixi.ta to sa mam na co tesit.miksinka,budu ta mat radi aj ta maju,to je pravda.ale si daj pozor na zlych.sak to poznam,ake reci dokazeme mat aby sme zaposobili.niekedy ked poznam kamosov a pocujem ich ako sa spravaju ku kamaratkam a potom normalne tak nad niektorymi som smutny.ze ako sa pretvaruju.
nemusis zmizikovat,len som sa konecne odfotila pre matelka!Az na 3 krat!Tak som zvedava,len dufam,ze som to neposlala niekomu inemu!
nie v robote mi to nekazali,ja sama som sa tak rozhodla:)
lebo tak ma budu mat ludia radi..Mozno!
moje brusko je take nie najchudsie ale nie je ani tucne!kocky na nom nevidno.brat ma za nho stale chyta a hovori-moje brusko,moje brusko! apri tom je to moje!Chlapi ho chvalia,ze vraj nemozem byt ako kostra a le ze ma musi byt aj zaco chytit!
ale brala by som tie kocky!