Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
som bol drzi ked som sa pytal na tvoje brusko?tak mi nepises?tak to zmizikujme.
a to preco sces byt taka najlepsia na svete?kazali ti v robote?sak ti nemuseli,ked si moja sestricka ta si aj najlepsia od kazdej!
kocky ale som posilnoval len ked som bol mladsi.teraz uz nemam kedy.a ty?mna zaujima tvoje predsa.tvoje brusko bude zaujimavejsie sak ako inac?
vies ze aj ja som sa vedela nahnevat,ale teraz sa uz snazim byt stale mila a nehnevat sa na inych ani ich nehnevat!
o tvojom ci o mojom?
ty mas urcite taky sixpack!same kocky,ne?
vsetko o brusku.neni som urazlivy.ani nechcem byt.len sa nahnevam niekedy dost ale len ked ma vytaca niekto.ale to iba na chlapov co nerozmyslaju normalne.na babiky sa nehnevam.aj ked zle robia ta sa smejem.
co s bruskom?co chces vediet?
rovnosatu mam,ale este nie na sebe!a vidno mi len tak tvar a plecia!tak skusim!
neboj,nehnevam sa !na teba by som nemohla a ani nie som taka urazliva!!myslim ze ani ty!sak sme surodenci,neeee?
dobre,mu to poviem.ani mne matelko menapisal,som mu poslal 3 maile.ani nezavola.ani ja jemu.len tak prezvoni,ze co nove to asi znamena.ja tiez len zazvonim,ze akoze vsetko.a to brusko si mi nenapisala este,miksinecka.
matelko je z dediny a ty nie?ja som myslela ze aj ty!