Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
aj ja idem, ale keď sa vrátim...cca pol hodina...tak znovu prídem pozrieť.
Pete, ak tu budeš, tak napíš.
Ahoj Miksinka.
ano aj ja ked sa do nej zamotam tak mi je bleeeeee!
ale nestretavam sa teraz s nimi tak som rada!tu v strede obrovskeho mesta je priroda skoro ziadna takze ani pavuciky!
miksi, tak ja sa tak zľaknem, že strašne kričím a jačím. Jednoducho realita je mimo mňa a všetko je pavuk! Potom ich vidím všade a bojím sa aj pohnúť. A neustále si ich predstavujem. Ja sa bojím aj paučiny! Aj ty?
moja musim utekat!!!a ty?
Posteľ - ja nemám žiadne.
Vôbec neviem, čo kde je pete. Som z toho tiež prekvapená. Možno sa cítil zle. Chcem ti, pete, napísať, že si myslím, že sa ti asi pohoršilo. Keď si začal písať, tak si bol oveľa viac pozitívny. Stalo sa niečo? Môžeme pomôcť?
Ozvi sa, ak iba čítaš!
anitka z ktorej casti sk si vlastne?ja o tebe vobec nic neviem a nestiham citat tvoje rozhovory s petem!
aj ty?no ja zajacim a mam husiu kozu!Ale aj ich zabijem ked treba!az take hrozne to neni!
a u tebe ako?
pekne angi,to dufame aj my vsetci,vsak anitka?
Miksi, arachnofóbia? Tak tú mám aj ja!! Škaredé pavúky, chudáky. Viem,že za to nemôžu. Ako sa prejavuje u teba?
rozmyslam do buducna,mam postel taku fajnucku...ale to ja len tak zo srandy!ze co mi na to poviete!vase skusenosti