Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

miksinka

krasne ranko,vam vsetkym co ste tu!
damaxy aj tebe!!!ako mi mas?
matelko uz to mam!no ccccccccc!klobuk dole!
sa normalne divim,ze tak dobre vyzerajuci a pravopisne bezchybny,mily,.....chalan je este sam!!!
skoda ze tebe este nic neprislo!ved som ti to vcera poslala!aj sebe som posielala a mne hned prislo!skusim to este raz ale z inej schranky!
bracek moj ty tu nie si???
alebo vsetci makate ako hluchy???
doraz idem aj ja!

zaja

som tu iba mrkla a pocitala.matelko ahoj,dakujem za tvoje priania.mam tvoj mail,tak ak bude moznost,dam vediet ako zijem.dobre sa vytancuj a daku babku zbal xi xi.
frajo ty blondiacik.ani si nevedel,ze v nemecku mas rodinku,si prestastny,co!?
pete a ty moje zlato?kde si?co sa s tebou stalo?sa hnevas na mna,viem to isto.prepačuvam sa za vsetko.ani nevies,ako ta mam velmi rada.najradsej zo vsetkych.budes tu do utorka?chcem sa s tebou este stretnut.
anita a ten pribeh?si na mna zabudla.nehnevam
pa

matelko

Ahojte kocky. Konecne som tu.
Miksinka dakujem za mailiky. Fotky mi este neprisli.
Ja som Ti odpisal a aj nieco poslal.
Dufam, ze to dostanes.
Moc sa tesim na fotky, asi ani nezaspim.
Idem uz spat, zajtra ma caka vela prace.
Pekny dnicek a vela smiechu.

anita

Tak si tu dnes budem písať sama.
Láska bola opísaná ako najdôležitejšia ľudská potreba. Od kolísky až po hrob sa ľudia usilujú o lásku, tešia sa z jej tepla a pri jej nedostatku dokonca chradnú a zomierajú. Lásku možno spoznať iba zo skutkov, ku ktorým podnecuje. Skutočná láska podnecuje konať v prospech druhého.
Počas detstva je naša tendencia usmievať sa, naša schopnosť citovo sa rozvíjať a dokonca aj naša túžba nadobudnúť komunikačné schopnosti ovplyvnená množstvom náklonnosti, ktoré dostávame od svojich rodičov.
Detstvo a pozornosť, zaobchádzanie rodičmi a naša schopnosť dávať a prijímať lásku sú teda veľmi úzko späté. Prepojené.

Dobrú noc.

anita

miksinka, neviem kde. Len som to tu niekde čítala, ak sa dobre pamätám. Treba sa ho opýtať.
pete, čo je s tebou? Tiež si niekde odcestovaný??