Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

via

ahoj pete,naozaj moj test zne uspech?to ma potesilo.pracujem v tureckom podniku so zivou hudbou,vo Viedni.uz budem mat po prestavke,ale este mam 2 minutky,ako sa mas ty?

pete

Ahojte, vidím, že tu už nikto nie je. Misha, je mi to tak ľúto, že ťa psychologička oklamala, nech už v čomkoľvek a akokoľvek. Veľmi na teba myslím. Via, tvoj test tu všeobecne žne úspech. Akú máš prácu, že pracuješ tak neskoro? Ešte si tu?

via

misha,nemas zaco dakovat asi som ti velmi nepomohla,i ked by som rada,hlavne aby sa ti trosku ulavilo,mne ked sa depka zacne vracat,mam pocit ze som bojovala pre nic a ze to nema zmysel,ale ma,je mi luto co sa tyka tej psychologicky,lebo lekar je velmi dolezity,ja mam vynikajucu lekarku=psychiatricku,v utorok mam po 5 tyzdnoch kontrolu a tiez sa trochu obavam,ale velmi mi pomohla,vzdy si mozes najst ineho lekara,hlavne bojovat a pokracovat v liecbe.prajem ti pekny vecer.mysli na to ze nie si sama,je nas vela co mame rovnaky problem..

via

v praci som od piatej.preco to nechces napisat?aby to ludia necitali alebo jednoducho nedokazes o tom pisat,skus napisat mozno sa ti ulavi.a ked si presvedcena ze ta oklamala a nejako ti ublizila,pokus sa nad to povzniest,i ked sa ti to zda nemozne teraz.nenechaj aby ta to likvidovalo,tazko radit ked neviem o co islo.

misha

via, nebudem to tu písať, nebudem o tom s nikým rozprávať, jednoducho končím:-(...od rána v práci? Bože:-(

via

misha,preboha ako to myslis ze ta psychologicka oklamala??? v com? som v praci do rana ale na fore mozem byt len ked mam prestavku.

misha

Via, práve som zistila, že ma psychologička oklamala, toto neunesiem. Tak strašne som jej verila:-(...som rozhodnutá skončiť!..
Dokedy budeš v práci?

via

misha, ako to myslis ze koncis zo vsetkym?dufam ze nie z tej horsej stranky,ja to poznam tiez som mavala take stavy..

misha

ahoj, via. Máš pravdu, najlepšie je, keď sa zamestnáme...
Ja by som najradšej nebola:-( Končím s liečbou, som pevne rozhodnutá..vlastne končím so všetkým...