Znovu zakladam tuto temu, lebo ja nebudem prispievat ako registrovany prispievatel, nechapem, preco moju temu zamkli, ked som ich o to neziadal.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
Neviem ti poradit. Mohol by som ti poradit jedine vtedy, ak by si chcel ID:D
Dobrý deň
Preto, že máš vedomosti, teraz myslím s forom zdravie, neviem prečo nemôžem zadat tému, vždy mi napíše: Nesprávny kód pisem znova a toiste.
A stále dokola, ale inym Tebe príklad správa príde.
Vďaka, pekný deň.
tak dnes sa dalo opať kúpať,teplota vody ale o stupeň nižšia ako predvčerom,noc bola chladná,ale slniečko svietilo aj ked sem tam obláčik sa pristavil.Vinea,žijem vo vinárskom raji, nádherný to tu kraj.Poobede na Sviatku vína bolo dobre,dobrý burčiak,vínko,syry,klobásy,koláče ...ale ja som mal dnes na obed slivkové gule a boli výborné,manželka dostala pochvalu a udelenie rádu zlatej varešky,no už ostali len kôstky z nich.Vinea a čo ste oslavovali ?
Čauko-bauko chlapci moji :)
Ja som dnes upratovala a chystala vyvárala dobrotky celý deň :) Mala som hostí, tak sme trošku oslavovali :D Keby sa sem dali capiť fotky, tak by sa Vám aj pochválila peknými darčekmi čo som dostala :D :D :))
pan d....tak ja maximum zvládnem asi tak len 2dcl červeného vínka...prípadne bieleho :) Našťastie som ešte nikdy nebola opitá :D Asi sa až príliš kontrolujem :)) No mám rada nad sebou kontrolu)))) Občas blbnem aj v triezvom stave, tak radšej nepomyslieť, čo by mohla stvárať pod vplyvom alkoholu :D Takže neriskujem a ani nebudem :D
Mate :) Tak to žiješ v nejakom vinárskom kúte :) Si to teda zajtra uži tam :-)
hehe...dáky kks sem nabehne akoby sa nechumelilo a zoberie nám také pekné číselko :D no..nooo))))
Krásny večer nocku majte chlapci a ešte krajší víkend :) Vraj bude super počasie, tak si to pekne užime :-)
300! sparta!
a vinejka asi trávi niekde víkend na lepšom...
ak ti možem poradit,nerob to, daj si večer pohár červeného,pre zdravie.
Ja som to nejako prezil, ani neviem ako, teraz sa citim celkom fajn.
tak ja som dnes dostal burčiak, dobrý, sladkavý,ale 3 lt vína som nikdy nevypil, to by som asi mal otravu a následne krematorium.
Víkend pred nami a u nás je zajtra v meste Sviatok vína, poobede asi pojdem pozriet.
Vypil som asi tri litre vina.