Aby som sa mal kde vyrozpravat

mate59

vinea - tak u nás pršalo včera večer a dnes už ok.Síce chladnejšie,ale pred hodinou som sa vrátil z vonka a bolo 23, čo je na bicík super.A má byť sucho až do stredy, tak to využijem denne.A dnes sa mi podarilo pred obedom si hodinu zdriemnut, čo bolo príjemné.
pan d. myslím, že každý vedieme zaujímavý život,dôležitá je spokojnost.

vinea

Nevadí pan d :) Hlavne, že to, čo robkáš a čomu sa venuješ....Ťa plne uspokojuje a robí Ťa šťastným :)
A musíš sa naučiť trošku "nabíjať" životné baterky aj niečím iným než napríklad chémiou ;-) Lebo neraz ľudia, ktorí žijú pracujú robia nadoraz....ktorí sú až príliš aktívnymi, vyťaženými...tak tí neraz bývajú najväčšmi "vyšťavení"....musíš myslieť viac na seba a naučiť sa oddychovať a trošku šetriť svoje sily ;) Vravím to aj z vlastnej skúsenosti....proste človek není stroj a isté obmedzenia treba brať do úvahy ;-)
Ako sa inak máš? :) Čo máš nové? ;-)

pan d.

Ja vediem velmi zaujimavy zivot:) Ja sa okrem prekladatelstva venujem este aj niecomu inemu a to ovela intenzivnejsie nez prekladatelstvu. S ludmi je fun:DDD Nemozem povedat co robim, sorry:(

vinea

Čaute chlapci :-)

pan d :) To som veľmi rada, že sa už cítiš lepšie ;-) Prajem Ti, aby Ti tak bolo stááále....alebo aspoň čo najdlhšie ;-)

Ahojček Mate :-) Tak ako? U nás odvčera vkuse prší....taký jemný dážď....no prší. U Vás ako? :) Asi si sa nebol ani bicyklovať dnes....ak aj u Vás pršalo..

Majte chlapci pekný večer nocku a ešte krajší zajtrajší dník :)

vinea

Ahojte chlapci :)

pan d....hm, to ma moc mrzí :-/ Veď aj spánok lieči....keď cítiš potrebu, tak poslúchaj svoje telo, pocity a proste ležkaj, oddýchni si, vypni a na nič iné nemysli....nič netrvá večne a aj po najväčšej búrke vyjde slniečko :)
Bude dobre, nebojkaj....a dosť je pravdy na tom, čo píše Mate, lebo ja tiež už vopred cítim všetky tieto zmeny počasia atd, asi by mala robkať rosničku :)

Mate :) Čítala Ťa v príspevku vedľa u Márie :) hehe....ja Vám stále, chlapci sem, chlapci tam....tak dúfam, že Vám to newa :) ;-) A ďakujem Ti za želanie :) No yo...bude dobre, aspoň dúfam :) A využi aspoň ten bicykel, kým sa ešte dá.....lebo aj to raz vonku skončí, ako toto kúpkanie v rybníku ;-) No zas sa môžeš aspoň na jar opäť teškať :) Že zas začne kolobeh....vonku bicyklovanie, kúpanie, atd atd :) ;)

Tak sa majte čo najlepšie :-) Majte krásne nocky a ešte krajšie dníčky ;-) :)

mate59

vinea - tak to ti prajem skoré uzdravenie,aby si bola skoro fit.No máme dokúpané, dnes som bol jazdiť na bicykli a už už som si myslel, že zmoknem, no stihol som to, do 5 minút začalo pršať.A u rybníka ani noha.Ahoj, lebo ty sem prídeš v čase, keď už spím.

mate59

pan d. možno máš svoje stavy zo zmeny počasia,niekto je silne meteosenzitívny a počasie sa zmenilo, u nás chčije a chčije a má pršat zajtra ešte viac, ono je to treba, lebo je extrémne sucho, ale osobne mi to nevadí, že neprší.

pan d.

Ja som sa odmlcal, lebo som mal dnes ale brutalnu depresiu, ja som bol do stvrtej jak bicom bicovany, ale psychicky. Vzal som si dva AD, tie ma akosi postavili na nohy, inak neviem neviem, asi by som len lezal.
Zavidim ti tvoj usmev.